RE1000 Opublikowano 5 Września 2008 Opublikowano 5 Września 2008 Witam, Czy ktos z Was może wie jak zmusić tuner TV do nadawania dzwieku niezaleznie od jakosci sygnalu? Dziury, które serwuje tuner są nie do przyjecia pozdrawiam, RE
HiRide Opublikowano 6 Września 2008 Opublikowano 6 Września 2008 Witam, Czy ktos z Was może wie jak zmusić tuner TV do nadawania dzwieku niezaleznie od jakosci sygnalu? Dziury, które serwuje tuner są nie do przyjecia pozdrawiam, RE masz na mysli to ze ciagle sie scisza i zglasnia dosc drastycznie? Ja mam czesto taki efekt kiedy w upaly wsiadam do auta zalaczam klime a potem radio w rns-e to wlasnie cos takiego sie dzieje ale nie jest to regula.
maxduch Opublikowano 8 Września 2008 Opublikowano 8 Września 2008 a ja mam kłopot bo w polskich stacjach Tv dzwięk jest automatychnie wyłanczany za granicom wsio chodzi może ktoś coś na to poradzi
KENOiX Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 odgrzeje kotleta. mam ten sam problem w tv brak dźwięku. zna ktoś rozwiązanie?
Rekomendowane odpowiedzi