Sqizzy Opublikowano 24 Czerwca 2014 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Witam was, pod koniec lipca kończy mi się OC. Zawsze chodziłem do biura ubezpieczeniowego niedaleko mojego domu. Rozmawiając ze znajomymi uznałem że płacę strasznie dużo za OC. Czy macie jakieś sprawdzone strony na których mogę wyliczyć sobie składkę i wykupić ubezpieczenie ?
_quattro_ Opublikowano 24 Czerwca 2014 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Rankomat.pl: Porównywarka OC AC, Kalkulator 55 ubezpieczeń samochodu - ja tylko tam kupuje
Sqizzy Opublikowano 24 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2014 Czyli już zamiawiałeś OC przez internet ? Jak to się odbywa ? wypełniasz formularz, robisz przelew i drukujesz umowę ?
_quattro_ Opublikowano 24 Czerwca 2014 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Czyli już zamiawiałeś OC przez internet ? Jak to się odbywa ? wypełniasz formularz, robisz przelew i drukujesz umowę ? Wypełniam wszystkie dane i na koniec zostawiam kontakt do oddzwonienia albo dzwonię sam. Resztę robi konsultant. Umowa przychodzi na maila i mozna juz z nią jeździć a po opłaceniu składki jeszcze pocztą.
Sqizzy Opublikowano 24 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2014 teraz zrobiłem sobie szybko kalkulację i wyszło ponad 400zł, a w biurze zawsze ponad 800. Muszę zebrać wszystkie dane od ojca i moje i powypełniać tak jak należy i zobaczymy co z tego wyjdzie
Michał139 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Opublikowano 24 Czerwca 2014 ja polecam " YOU CAN DRIVE " mam tam ubezpieczenie od dwóch lat i nigdy nie było problemu, robisz przelew drukujesz polisę z pdf i możesz jeździć
_quattro_ Opublikowano 24 Czerwca 2014 Opublikowano 24 Czerwca 2014 ja polecam " YOU CAN DRIVE " mam tam ubezpieczenie od dwóch lat i nigdy nie było problemu, robisz przelew drukujesz polisę z pdf i możesz jeździć You can drive ma ograniczenia wiekowe juz nie pamietam do którego roku zycia wyliczają składki chyba do 30
xXPiotrekXx19 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Opublikowano 24 Czerwca 2014 ja również wyliczam na Rankomat.pl i aktualnie mam oc w "you can drive". Polecam
LustForPower Opublikowano 25 Czerwca 2014 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Witam was,pod koniec lipca kończy mi się OC. Zawsze chodziłem do biura ubezpieczeniowego niedaleko mojego domu. Rozmawiając ze znajomymi uznałem że płacę strasznie dużo za OC. Czy macie jakieś sprawdzone strony na których mogę wyliczyć sobie składkę i wykupić ubezpieczenie ? To poszukaj sobie tzw multiagencji- miejsce gdzie maja prawie wszystkie TU w jednym miejscu, tam powinni ci wyliczyc dobre OC, jak byś był blisko Dąbrowy Górniczej(Śląska) to bym ci polecił babeczke, która mi oszczedziła duzo kasy na OC ;0
mecenas. Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 Chętnie policze jeśli byłbyś zainteresowany ☺ Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
Sqizzy Opublikowano 3 Lipca 2014 Autor Opublikowano 3 Lipca 2014 Pewnie że tak jakich danych potrzebujesz? OC kończy mi się 20 lipca Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
mecenas. Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 Daty urodzenia właścicieli, kod pocztowy i poczta, rok produkcji auta, pojemność i rodzaj paliwa, od ilu lat u ciebie auto model i marka ☺ Możesz na pw wysłać jeśli nie chcesz w temacie
Rekomendowane odpowiedzi