zima022 Opublikowano 6 Września 2008 Opublikowano 6 Września 2008 witam ma taki problem po przejechani około 15 km zaczyna strasznie hałasować pompa od wspomagania i przy tym ubywa płynu jak się do tego zabrać gdzie co jest możliwe jest tylko rozszczelnienie tego układu ?
leoncjo Opublikowano 7 Września 2008 Opublikowano 7 Września 2008 NO to wskakuj pod auto i szukaj wycieków płynu. U mnie też zaczęła hałasować pompa, do czasu aż znalazłem drugą zmieniłem płyn na nowy i hałas ustał. Jest to krótkotrwały efekt ale mogłem jeżdzić do czasu wymiany pompy. U mnie wyciek był z wałka pompy. Ale to nie jest żadna zasada. Oglądnij cały układ wspomagania.
Reggi Opublikowano 7 Września 2008 Opublikowano 7 Września 2008 Sprawdz czy nie zagina Ci sie wąż wychodzący od pompy ...
Wąski Opublikowano 8 Września 2008 Opublikowano 8 Września 2008 Proste jak chałasuje to coś z nią nie tak,może zaworek podjedz do mechanika aby nie było za pózno
MRoger Opublikowano 8 Września 2008 Opublikowano 8 Września 2008 Podczepię sie do tematu .. mi też ubywa płynu od wspomagania, ale nic nie cieknie na tyle, żeby było widać, brak plam pod autem, pod machą sucho. Znacie jakieś typowe miejsca ubytku ?? Gdzie patrzeć ew. jak sprawdzić.
jarekj64 Opublikowano 25 Września 2008 Opublikowano 25 Września 2008 cześć sprawdż osłony gumowe drążków często tam gromadzi się ubywający płyn
Rekomendowane odpowiedzi