milas79 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Opublikowano 25 Czerwca 2014 w.silniku wymienilem wtryski,szklanki,zaworowe,pompe wtryskowa chodzilo wszystko ok - auto dalem do mycia-odebralem po 2 tygodniach i niema mocy i dymi na bialo co moglo poleciec?
haller111 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Opublikowano 26 Czerwca 2014 a co było myte? Bo jeżeli chodzi o moc to może przepływomierz ?
Skora22 Opublikowano 1 Lipca 2014 Opublikowano 1 Lipca 2014 Witam, mam ten sam problem ze swoim skarbem , 1,2 do odcięcia, 3 i 4 po niecałych 3 tys. awaryjny. Niestety nie znam się za bardzo i nie chce grzebać samemu . Dziś bylem u mechaniora podpiąć pod vaga, jedyny błąd był związany z kolektorem ssącym, regulacja ciśnienia czy jakoś tak. Autko nie kopci a przynajmniej nie zauważyłem , nie pobiera oleju, użytkowane w rodzinie juz 7 lat ja latam 2 rok, wcześniej auto działało na niskich obrotach, a widziałem że to również może być przyczyna. Znalazłem jeden wyciek, pod turbina idzie taka wygięta rurka i ewidentnie nawet na moje nie ogarnięte oko jest tego tam za dożo. I takie pytanko ile może kosztować (jak nazwał to fachowiec WWZ) wyciągniecie, wyczyszczenie wszystkich przewodów od turbiny i tego dolotu całego no i zamontowanie. Z góry dzieki za pomoc. Pozdrawiam
ciahciah Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 nie śmieć w innych tematach aż dwa tygodnie było myte, coś długo, może coś zostało podmienione gratis:)
Rekomendowane odpowiedzi