BarthPL Opublikowano 10 Stycznia 2007 Opublikowano 10 Stycznia 2007 Nareszcie udalo mi sie znalesc chwilke i podjechac do mojego TDi magika i podlaczyc autko pod VAG'a. Ku mojej wielkiej radosci wszystko jest w super porzadku wiec wyglada na to ze udal mi sie zakup :-) Jeszcze pare standardowych wymian i mam nadzieje autko bedzie hulac jak zlotko. Jesli wszystko bedzie OK to na wiosne jakis delikatny program celem odmulenia silnika i odblokowania pokladow energii drzemiacych w moim autku. Zycze wszystkim bezawaryjnej jazdy a szukajacym udanych zakupow :-) Musze w koncu wrzucic foty w wolnej chwili pozdrawiam
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 10 Stycznia 2007 Opublikowano 10 Stycznia 2007 cieszymy się niezmiernie, że zakup ci się udał :!: Kolejny szczęśliwy posiadacz A4. Czekamy na fotki w takim bądź razie. Zapraszam na spoty do Wrocławia :!:
BarthPL Opublikowano 10 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2007 Kaziu_Wichura, wlasnie chetnie bym wpadl na jakis spot do wrocka. jak cos sie bedzie szykowac to daj znac, chetnie wpadne.
Rekomendowane odpowiedzi