Opublikowano 27 Czerwca 201412 l Witam kilka dni temu zakupilem pierwsze Audi A4 B5 1.6 1995r. sedan przebieg 196000 autko w niezłym stanie i wyposażeniu : - 2x Air bag - 2xEL. Szyby - 2xEl. Lusterka (grzane) - Climatronik (sprawne) - Webasto ( niby sprawne niby nie ) - Podłokietnik Przod, Tył - Skladane fotele tył -ABS i to chyba na tyle Zrobione : - Pęknieta rurka odmy - w drodze wahacz i kilka drobiazgów Plany na przyszłość to : - polerka - lampy lift - us - Fis - gwint - lotka z trzecim stopem won !; P - usprawnienie webasto i czas pokaze co dalej
Opublikowano 12 Lipca 201412 l Autor Witam w koncu sa pierwsze efekty wolnego czasu ktorego tak mało niestety po kulku przygodach jak : Wymiana maglownicy Naprawa pęknietej odmy Naprawa trójnika ukladu wodnego z tyłu silnika ( ten co wchodza dwa czujniki ) Wpadly : A la US'y jest mała koncepcja co do oswietlenia ale jak sie uda to sie pochwale Odbłysniki czarny mat postoje LED W planach na dniach : Usuniecie lotki tylnej klapy , podejscie było ale gąbka ktora jest miedzy lotka a klapa wygarała nie mam koncepcji jak ja usunac aby nie porysowac klapy (zdrawpywanie ciezki temat gdyz jest ona stara i twarda wiec jeśli ktos ma jakies podpowiedzi to chetnie poczytam jak to usunac ) Grill czarny mat ale jescze nie wiem czy tylko chrom do kokola czy znaczek tez Ogolnie przod jeszcze jak dlamnie za jasny wiec jak ktos ma jakis pomysł to zapraszam i pozdrawiam
Opublikowano 12 Lipca 201412 l nasączyć gąbkę nitro i zejdzie bez problemu Myślę, że rozpuszczalnik nitro może nie być obojętny w stosunku do lakieru. Możliwe, że potrzebna będzie później polerka tego miejsca
Opublikowano 13 Lipca 201412 l Autor jak zejdzie zmeczenie przez wczorajszy wieczor to sporobuje ewentualnie opalarka ?
Opublikowano 30 Września 201411 l Autor a jeszcze kwestia otworow po lotce czy szpachlowac czy co z tym zrobic bynajmiej na czas terazniejszy aby sie woda nie lała zbytnio i ruda nie wystapiła niespodziewanie---------- Post dopisany 16-07-2014 at 19:07 ---------- Poprzedni post napisany 13-07-2014 at 12:43 ----------NOwy nabytek jutro montaż---------- Post dopisany 18-07-2014 at 00:15 ---------- Poprzedni post napisany 16-07-2014 at 19:07 ----------no i tak to teraz wyglada ciemna ramka Grilla oraz lusterko od angola Witam po długim czasie znow chwale sie modami oglne zmiany to - lampy przod smoked oraz kierunki - podsiewtlenie nóg - rególaca zderzakówNa dniach wpada lampka oswietlajaca srodek ( Polift) springi - 40 tył/ przód odo fotki lamp http://www.directupload.net/file/d/3746/p4vy3guh_jpg.htmhttp://www.directupload.net/file/d/3746/zywclfjz_jpg.htmhttp://www.directupload.net/file/d/3746/9zy8v8zd_jpg.htm Tak auto wygląda aktualnie sprezyny dalej leża i czekaja na montarz ;/ Edytowane 30 Września 201411 l przez buuuury
Opublikowano 6 Października 201411 l Autor wlasniej produkcji witam jako widze ze zainteresowania moją BFive brak daje sobie jeszcze jedna szanse i zamieszczam foto obrysów mojej konceplcji narazie podpietych pod pozycje ale z czasem przejde na osobny włacznik zdj słabiej jakosci wiec nie oddaja pełnego efektu ale myśle ze nie jest źle lecz ocenę zostawiam wam
Opublikowano 6 Października 201411 l te lampki smokedy niezle wyglądaj zapodaj jej jakieś koło ładne albo szeroką stal
Opublikowano 6 Października 201411 l no to ciekawe koło podoba mi się ono ogólnie ale powiem ci że spalanie może być kosmiczne przy tym silniku
Opublikowano 6 Października 201411 l Autor no to ciekawe koło podoba mi się ono ogólnie ale powiem ci że spalanie może być kosmiczne przy tym silniku spalania i tak nie moge ogarnac raz pali tak raz tak albo ja mam jakies złudzenia wiec raczej róznicy nie odczuje i tak trzeba lać do baku i tak
Opublikowano 7 Października 201411 l no z tym to masz rację tylko przy 17 będzie sporo w mieście zwłaszcza ci powiem rozmawiałem z gostkiem co miał taki silnik co ty i koło 17 lub 18 to jak jezdził to mówił że odczucie ma jakby za sobą kemping ciągnął, a byś wrzucił trochę fot środka
Opublikowano 7 Października 201411 l Autor no z tym to masz rację tylko przy 17 będzie sporo w mieście zwłaszcza ci powiem rozmawiałem z gostkiem co miał taki silnik co ty i koło 17 lub 18 to jak jezdził to mówił że odczucie ma jakby za sobą kemping ciągnął, a byś wrzucił trochę fot środka mam nadzieje ze z tymi kołami nie jest tak dosłownie zle bo załamka bedzie jak nic a środeczek wrzuce w czwartek bo jutro robota 12 h i moge nie dac rady
Opublikowano 7 Października 201411 l aha oki więcej niż 17 nie zakładaj ja mam na swoje mtsa amory h&r sprężyny i na kółkach opony 205/50/17 i jestem zadowolony