Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Motor 125-tka jaki wybrać

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W 175 to cała "atrakcja" w tej pojemności i oszałamiających 14 koniach mocy bo reszta to już na minus w porównaniu do "3" Silnik da sie włożyć trzeba uszy przespawać inny wydech no i problem z wachaczem bo w 175 jest szerszy i łańcuch wypada 3 cm dalej. Gra nie warta świeczki a weske kupujesz po to chyba aby pochwalic sie czymś z PRL-u a nie jeżdzić ulepem. Jak interesuje was polska myśl techniczna i macie 5-10 tys. i fart to może warto szukać "Bąka" stylizowany na coś ala czoper i do tego rarytasik bo za dużo tego nie wyprodukowali.

Opublikowano

Dzis bylem ze znajomym na ogledzinach cbr 125.... ciekawy sprzet:naughty: 2013 na wtrysku, fajny dzwiek, lekki, niezly wyglad. Kupil dla syna

Opublikowano

kiedy dokładnie wchodzą te przepisy i czy w końcu będzie można tylko automat czy jednak będzie ten manual ?

Mój typ to KTM DUKE 125

Opublikowano
a czy ja pytałem co jest gównem a co nie?? jak bym chciał zapitalac na 900cc to bym zapitalał problemu nie mam ale chodzi mi akurat o ten temat

kiko olej, jeśli Ci zależy na wuesce konkretnie 175 to najłatwiej przełożyć silnik 125 ccm. :decayed:bo tak w zasadzie jak ograniczyć moc w tak starym motórze (bo motór jest tylko jeden), można by spróbować zmienić tylko cylinder z tłokiem, ale trzeba byłoby podrążyć temat.

a co da przekładka silnika w dowodzie i tak zostaje 175, chociaż teraz silnik jest czescia zamienna, wiem ze w simsonach dawali inna zabatke chyba na tylnym kole,

co do ktm kumple smigaja na co dzien na tych wynalazkach i sobie nie chwala ich

Opublikowano

To da że po przekładce przegląd i będziesz miał w dowodzie 125 ccm.

Opublikowano

ja sobie mysle tak nieśmiało o yamaszce yzf r125... ale to dopiero na przyszly sezon, teraz juz sie nie oplaca... ktos cos wie o tych motorkach?

Opublikowano

Ładny wygląd ale trzymają cene:kwasny: też myślę nad yzf, ktm duke ale coraz bardziej skłaniam się ku virago i przeróbce na coś fajnego:decayed:

e2rd-85 ustawa czeka na podpis prezydenta będzie można manual. O ile nie zawetuje.

Opublikowano
ALe temat ja yebie :decayed: i proszę nie mówić na 125 motor bo to co najmniej śmieszne :grin:

1. Gówno nie pojemność.

2.Gówno nie moc.

3.Gówno nie motór

Ale to tylko moje zdanie.. a prwka na A nie mam :wink:

Widzę, że kolega bardzo zna się na motorach. Zapraszam dosiąść jakiegoś crossa 125 w 2t zobaczymy co wtedy powiesz.

W ogóle rada dla tych co szukają dla siebie jakiegoś moto 125. Nie kupujcie 4t bo to będzie jak skuter jeździć. Taką pojemność to moto tylko w 2t jak dla mnie.

Opublikowano
ALe temat ja yebie :decayed: i proszę nie mówić na 125 motor bo to co najmniej śmieszne :grin:

1. Gówno nie pojemność.

2.Gówno nie moc.

3.Gówno nie motór

Ale to tylko moje zdanie.. a prwka na A nie mam :wink:

Widzę, że kolega bardzo zna się na motorach. Zapraszam dosiąść jakiegoś crossa 125 w 2t zobaczymy co wtedy powiesz.

W ogóle rada dla tych co szukają dla siebie jakiegoś moto 125. Nie kupujcie 4t bo to będzie jak skuter jeździć. Taką pojemność to moto tylko w 2t jak dla mnie.

Mialem takiego kumpla ktory mowil podobnie... ze 125 to nie moto i sie smial...:facepalm: juz 3 rok pale mu swieczki, zabilo go to co cale zycie wysmiewal:thumbdown:

Co do 125 w 4t.... jestes w sporym bledzie kolego... w sporym:facepalm:

Pisalem wyzej, bylem ze znajomympo taka cbrke na wtrysku...

Po pelnym odblokowaniu predkosc w granicach 140

I do tego niezly dzwiek....

Opublikowano

Może i idzie się takim w 4t rozpędzić, ale nawet na filmiku widać, że średnio się to zbiera. A jak tu niektórzy mówią, że chcą moto, żeby np. na działkę pojechać czy gdzieś, to wydaję mi się, że czasem może być problem aby wyjechać z trudniejszego terenu.

Opublikowano

Kolego mialem Yamahe DT 80 2T fakt zbierala sie, dobra moc jak na taka pojemnosc. Lecz w ciezkim terenie spalanie powyzej 8 litrow:shock3:

Przesiadlem sie na Rieju 125 z silnikiem Yamahy 125 4t.... osiagi bardzo podobne.... i na kazdej setce ok 5 litrow w kieszeni:decayed:

Opublikowano

A ja zakupiłem coś takiego. Compressor robi robotę :-)

y2ejypy3.jpg

Opublikowano

Prezydent podpisał ustawę:decayed: