Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Przerobienie przedlifta na polifta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie oplacalny interes ,lepiej bude z polifta znalezc ,sa osoby ktore potrafia to na legala zrobic ,papiery z przed FL do po FL ,czsami znajdziesz okazje ze ktos chce sprzedac sama bude bez osprzetu. i masz ori a nie takie latanie i malowanie

Opublikowano
  • Autor

Budę mam w quattro to jedno, a drugie żeby wszystko z budy A przełożyć do budy B to też trzeba mieć trochę hajsu, nikt za darmo się w takie puzzle nie będzie bawił. Pomalować auto i tak muszę...postanowiłem, że odratuję tą furę i tak zrobię. Maska jest zrobiona na "młody gniewny", a ma być ori...błotniki leżą w garażu, zderzak to wiadomo musi być poliftowy z halo, poszycia drzwi mam i tak do wymiany, bo ciężko było zrobić zaprawki i ruda się zadomowiła...a jak już wszystko wymienię to i tył trzeba do kompletu, także to nie jest nieopłacalne. Skoro muszę wymienić te elementy, to dlaczego by nie pakować od razu liftowych blach?

---------- Post dopisany at 20:40 ---------- Poprzedni post napisany at 20:32 ----------

10377359_688730014510072_2401638925948958498_n.jpg

Opublikowano

pamietaj, ze stare graty też sprzedaż, mnie skompletowanie z malowaniem nie przekoryczło 2k, licząc czesci które sprzedałem, niewiele musiałem dołożyc do tego interesu :wink:

Opublikowano

Jak chcesz to miałby m 4 poszycia drzwi za 80zł wraz z cięgnami ale bez bębenków za 80zł + KW.

• 1 rok później...
Opublikowano

a podłożę się pod temat, kupiłem błotniki litf i chce je do przedlifta wsadzić ale problem z listwą środkową bo w liftach jest szeroka :facepalm: da się to zrobić tak żeby było git? trzeba wsadzać w całe auto listwy szerokie czy bez lipy wejdzie wąska w ten błotnik?

Opublikowano

ta listwa na błotniku z tego co wiem jest przyklejona tylko na klej, bez żadnych zaczepów. Pytanie czy po oderwaniu szerokiej nie zostaną ślady kleju albo skazy

Opublikowano

tak też właśnie coś czułem :/