Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN] Jak to jest z wymianą zderzaka na S4 - lift ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Dzis moja lejde wyjezdzajac zachaczya i zerwala mi zderazk w adelajdzie. :thumbdown: ;(

Jest to avant po lifcie. Bede robil naprawe z AC i zastanawiam sie czy wymieniac zderzak na S4.

Czy ktos kto prez to przechodził podzielic sie moze uwagami?

czy wsio jest plug & play, czy halogeny z mojej wersji beda pasowac z nowy zderzak?

Rozwazam robienie auta w ASO i rozliczaniem bezgotowkowym ( czyli nowy kompletny zderzak od S4)i zastanawiam sie czy przejdzie taka opcja ze wycena z AC pokryje koszt droższego ( pewnie sporo) zderzaka.

Opublikowano

Rozwazam robienie auta w ASO i rozliczaniem bezgotowkowym ( czyli nowy kompletny zderzak od S4)i zastanawiam sie czy przejdzie taka opcja ze wycena z AC pokryje koszt droższego ( pewnie sporo) zderzaka.

Nie podejdzie taka opcja... Dostaniesz kasę za zderzak jaki masz na autku. Twoje autko to nie S4, więc niby czemu mieliby dawać kasę na taki zderzak?

Na temat zmiany zderzaka na eSowy jest masa na forum, poszukaj :szukaj:

Co do halogenów to w eSowym są inne, mniejsze... Najlepszym rozwiązaniem w tej sytuacji będzie wypłacenie gotówki przez ubezpieczyciela, a Ty sobie poszukasz używanego zderzaka w dobrej cenie i odpicujesz sobie go tak jak chcesz. Ale obawiam się że kasa jaką Ci dadzą może nie wystarczyć na zderzak od Ski, nawet używany (z malowaniem) :gwizdanie: