Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B7] Felgi 17" proszę o opinie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam zamiar założyć 17'' w moim B7, na fotce są 2 wzory które wchodzą w rachubę jednak koszt jest różny, proszę o opinię który wzór lepiej pasuje do B7, sorry za jakość fotki i obróbki graficznej. Dla informacji lewa fela to Arcasting D666 Diamante koszt 17'' ok 745 PLN szt., prawa fela to Advanti typ "H" koszt 450 PLN szt. Za każdą opinię z góry dziękuję.

Pozdro

B@rt

fc288cb85dbccbf2.jpg

Opublikowano

ta z prawej jest kox :kox:

Opublikowano

na serio tylko te dwie wchodzą w grę? :cool1:

Opublikowano
  • Autor

Hmm, no uparty jestem i napaliłem się na te 2 wzory. Iverson uważasz, że Advanti jest oki? podobno podczas jazdy świeca się jak psu ...., front polerowany jest + czarny półmat.

Opublikowano

Oł man...

Ta pierwsza to wygląda jak wnętrze kalejdoskopu :shocked:

Jeśli miał bym wybierać spośród tych dwóch to nr 2 - ale i tak mi się one nie podobają.

OT: robisz VT, a nie umiesz zapisać tego do plików jpg tylko cyfrówką pstrykasz?

Kiedyś widziałem zdjęcie jak blondynka chciała wydrukować zawartość pliku .doc - więc umieściła monitor kineskopem w dół na xero :polew: (bez urazy).

Opublikowano
  • Autor

2f9715ebd53bbf13.jpg

5750e61c27c6cf4d.jpg

Tak się na żywca prezentuje Advanti[br]Dopisany: 09 Wrzesień 2008, 15:18_________________________________________________Spox, to na szybcika było, i tak fotki obrabiałem dalej. Generalnie mogłem screena zrobić :wallbash: hihi.

Pozdro

Opublikowano

No na "żywo" wygląda dużo lepiej. Jeśli lubisz takie fantazyjne wzory to bierz.

Ciekaw jestem jak ta pierwsza wygląda na żywo.

Opublikowano
  • Autor

Nie miałem okazji widzieć niestety, $ mnie zlekka zabija + nowe opony Bridgestone'a więc pewnie wleci Advanti, tym bardziej, ze to w miarę uznana firma. Na dalsze opinie czekam w razie czego.

Opublikowano

te pierwsze odpuść -> brzydkie i drogie :decayed: a te drugie nawet ciekawe... :mysli:

Opublikowano

2 :good:

Opublikowano

Jesli tylko te dwa wzory bierzesz pod uwage, to nr 2 bedzie lepszy :good:

Opublikowano

Szczerz to te felgi jakiś dramat :thumbdown: żadna mi sie nie podoba ot takie moje zdanie :gwizdanie:

ps. wiem wiem nie musi mi sie podobać wazne by Tobie sie podobały

Opublikowano
  • Autor

Przeryłem 90% ebaya i allegro, jest full wzorów felg, chińszczyzny nie chcę, ori nowe rzadko spotykane + $, sam nie wiem co robić. Może wzór z Audi B8, poszukam fotki tyle, że to będzie chińszczyzna :([br]Dopisany: 09 Wrzesień 2008, 16:35_________________________________________________Cuber, dla mnie każda opinia się liczy, gdyby tak nie było to nie było by tego posta, juz sam nie wiem czy te fele mi się podobają czy nie HIHI[br]Dopisany: 09 Wrzesień 2008, 16:37_________________________________________________http://www.allegro.pl/item432827521_felgi_aluminiowe_do_audi_a4_a5_a6_a8_17.html

Opublikowano

Jak dla mnie to żadna z tych felg... Mi nie podobają się takie kombinacje czerni i polerki.

Ale to Ty będziesz jeździł.

Opublikowano

jak na mnie zbyt fantazyjne.

jezeli bym bral pod uwage te wzory - tylko prawa.

Opublikowano

Przeryłem 90% ebaya i allegro, jest full wzorów felg, chińszczyzny nie chcę, ori nowe rzadko spotykane + $, sam nie wiem co robić. Może wzór z Audi B8, poszukam fotki tyle, że to będzie chińszczyzna :([br]Dopisany: 09 Wrzesień 2008, 16:35_________________________________________________Cuber, dla mnie każda opinia się liczy, gdyby tak nie było to nie było by tego posta, juz sam nie wiem czy te fele mi się podobają czy nie HIHI[br]Dopisany: 09 Wrzesień 2008, 16:37_________________________________________________http://www.allegro.pl/item432827521_felgi_aluminiowe_do_audi_a4_a5_a6_a8_17.html

Piekne.. :good: tylko ze w 18' :naughty:

Opublikowano

a co lepiej kupić chińszczyznę czy włoszczyznę :przebiegly:

Opublikowano

Obie kuchnie mi smakuja.. :mysli:

Opublikowano

felgi toszke kosmiczne :gwizdanie: ale jesli mialbym wybierac to zdecydowanie te z prawej :)