Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Straz Miejska czy tak powinna sie zachowywac ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tyle ludzi tam było, mogli nayebać tej straży "miejskiej" i ich tam wszystkich pozamykać w tych klatkach:kwasny:

Opublikowano

Nie cierpię strażników wiejskich -

Początek filmu - można by powiedzieć normalna interwencja jeśli ktoś był agresywny np. ,

ale potem widać że chłopak dostał ataku -

A ci ludzie są nieprzygotowani na takie sytuację -

Oni uważają że mają jakiś mundur i pałkę w ręce to kozaki-

Dla mnie to większości są debile i nieroby - potrafią mandaty wypisywać nawet bezprawnie.

Do mnie przyszedł w tamtym roku taki debil , z pretensjami że mam auto źle zaparkowane i groził mi mandatem jak nieprzeparkuję !

, bo pewna pipa/blondi sąsiadka (wiem która) uskarżyła się że ma utrudniony wyjazd z parkingu , bo ma kiepską widocznośc przezemnie.:grin:

Myślalem że go rozsadze tego nieroba - ale żona mnie ostudziła na szczęście,

na drugi dzien zadzwoniłem po drogówkę - oni pismo odstawili do wieśniaków że mają się odwalić itd ,

bo Ja mam prawo tam stać (nie ma zakazu) i się skończyło .

ALE zastraszać mnie chciał - MANDAT chciał wlepić - Kóźwa za darmo ukarać !!

I my na nich kase dajemy -

Niech do Policji zatrudnią ludzi -wyszkolonych a tych nierobów do Urzędu Pracy zanotować jako leserów .

Kórna niemogę oglądać takich filmów :kox:

Opublikowano

ja o strazy miejskiej mam tylko jedno zdanie bez wzgledu na ten film...dla mnie to banda chorych debili i kretynów którzy swoje niespełnione ambicje policyjne spełniają w strazy.w policji stwierdzili że takich grzmotów nie chcą to poszło to do strazy bo tam biorą jak popadnie i teraz chodzi pan i władca po miescie i udaje straznika texasu.wielce chcieli by dostac bron..jak oni nawet z ludzmi nie potrafią sobie poradzić to co dopiero z bronią.banda pseudo windykatorów gminy bo tylko tak mozna nazwac instytucje która ma zapewnic dochód gminie itp. wielce mieli pilnowac porzadku i bezpieczenstwa..jak widze tych krętaczy jak snują sie po miescie jak te łajzy i patrzą tylko do czego sie tu dopier**lić ale żeby przy tym jakoś po pysku nie dostać to mnie krew zalewa:kwasny:

Opublikowano

Straz miejska dokladnie to banda nierobów i darmozjadow ale sa tez normalni strażnicy którzy bormalnie traktują ludzi i mozna sie dogadać z nimi

Wysłane z mojego "I"kalkulatora:)))

Opublikowano
ja o strazy miejskiej mam tylko jedno zdanie bez wzgledu na ten film...dla mnie to banda chorych debili i kretynów którzy swoje niespełnione ambicje policyjne spełniają w strazy.w policji stwierdzili że takich grzmotów nie chcą to poszło to do strazy bo tam biorą jak popadnie i teraz chodzi pan i władca po miescie i udaje straznika texasu.wielce chcieli by dostac bron..jak oni nawet z ludzmi nie potrafią sobie poradzić to co dopiero z bronią.banda pseudo windykatorów gminy bo tylko tak mozna nazwac instytucje która ma zapewnic dochód gminie itp. wielce mieli pilnowac porzadku i bezpieczenstwa..jak widze tych krętaczy jak snują sie po miescie jak te łajzy i patrzą tylko do czego sie tu dopier**lić ale żeby przy tym jakoś po pysku nie dostać to mnie krew zalewa:kwasny:

:good::good: Chyba lepiej nie można było tego opisać

Opublikowano

Pięknie to opisałeś:thumbup1::thumbup1: teraz ich po kolei wyłapać i spuścić im porządny wpier....

Opublikowano

Od zawsze twierdzę iż to zlepek niedorozwiniętych pociotków. Jedyne co potrafią zrobić to wj***ć Ci blokadę, albo zrobić zdjęcie za złe parkowanie. Miałem przyjemność trzy razy konwersować z tymi ciemniakami.. nie wiem po kiego to trzymać i żywić za nasz hajs.

Opublikowano

Nie rozumiem tylko co was powstrzymuje aby w waszej gminie czy powiecie zwołać referendum i zlikwidować te cholote. To się udaje tylko trzeba się ruszyć.

Opublikowano

Chociaż nie powiem, raz w życiu mnie zaskoczyli, zostawiłem samochód przy targowisku miejskim a nie zobaczyłem że zakaz tam był, po powrocie okazało się, że za wycieraczką mam "liścik" od straży miejskiej żeby się stawić u nich w ciągu 7 dni, stwierdziłem że pofatyguje się do nich, Pan strażak zapytał mnie czy to taka moja pierwsza sytuacja- powiedziałem, że tak, nigdy wcześniej nie miałem takiej sytuacji to dostałem upomnienie i na tym się sprawa skończyła:thumbup1: A więc są też i w miarę normalni strażnicy:wink:

Opublikowano

U mnie w Szczecinie na dzielnicy gdzie mieszkam sa normalni strażnicy zawsze mozna sie z nimi dogadać pod warunkiem ze sie nie cwaniakuje i nie pokazuje co to nie ja i wtedy zachowują sie jak normalni ludzie.

Opublikowano
U mnie w Szczecinie na dzielnicy gdzie mieszkam sa normalni strażnicy zawsze mozna sie z nimi dogadać pod warunkiem ze sie nie cwaniakuje i nie pokazuje co to nie ja i wtedy zachowują sie jak normalni ludzie.

dokładnie.

Co do filmiku typowa POLSKA PATOLOGIA co słychać doskonale:wink: żyje na świecie 40 lat i nigdy nie miałem takich przygód :decayed: