Ravu Opublikowano 25 Lipca 2014 Opublikowano 25 Lipca 2014 Panowie jak w temacie. Jak i czym nagrać płytę z mp3 żeby łaziła na BNS 5.0 Próbowałem już dwoma programami, ale płyty nie widzi. Gdyby temat się powtórzył to przepraszam (ale nie znalazłem)
Rafi78 Opublikowano 25 Lipca 2014 Opublikowano 25 Lipca 2014 przez nero zawsze nagrywam i nie ma żadnego problemu
Ravu Opublikowano 25 Lipca 2014 Autor Opublikowano 25 Lipca 2014 Dzięki . Kupię płyty to przetestuję.
adamparol Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 U mnie też nie odtwarza mp3. Próbowaałem już różnych kombinacji, różne płyty i różne programy do nagrywania. Efekt zawsze ten sam - faulty disc. to radio jest beznadziejne. Zainwestuję w lepsze, nieoryginalne ale zrobione do mojego tego modelu. ok 2000 pln
Fido Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 A może bitare samych MP3 trzeba zmienić.
Onkel Opublikowano 2 Września 2014 Opublikowano 2 Września 2014 U mnie na kazdej plycie hula i nagrane programem ori pod winda Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Onkel Opublikowano 3 Września 2014 Opublikowano 3 Września 2014 Wkladam plyte, wrzucam muzyke na plyte i daje nagraj (win 7) i wszystko czyta z predkoscia 16 lub 24. Przy wiekszych niekiedy nie czyta plyty ale wysuniecie i ponowne wlozenie plyty uruchamia ja. Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
instruktor83 Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 ja też nagrywam przez nero i muzyka hula jak trzeba
Brdm Opublikowano 28 Września 2014 Opublikowano 28 Września 2014 Bo trzeba nagrywać audio CD a nie dysk z danymi....
Onkel Opublikowano 28 Września 2014 Opublikowano 28 Września 2014 Audio cd to nie mp3. Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Świerszcz Opublikowano 30 Września 2014 Opublikowano 30 Września 2014 (edytowane) Mi wybija cały czas taki komunikat. HinweisCD fehlerhaft.Bitte CD prufen. Próbowałem już nagrywać jako pliki i jako audio. Możecie powiedzieć jak dokładnie zaznaczacie opcje w nero? Chodzi mi o to Disc-at-once lub Track-at-once, o prędkośc itd. Edytowane 30 Września 2014 przez Świerszcz
nitroo Opublikowano 30 Września 2014 Opublikowano 30 Września 2014 Im mniejsza prędkość, tym dokładniejsze nagrywanie. Masz jakiś problem z nagrywarką, albo z płytami. Spróbuj na markowych cd - np. Verbatim. To nagrywarka w laptopie, czy komputerze stacjonarnym?
Świerszcz Opublikowano 30 Września 2014 Opublikowano 30 Września 2014 Stacjonarna. Jutro skocze do jakiegoś sklepu i kupie lepsze CD i sprawdze. Ale jak coś to nagrywać Audio CD tak?
nitroo Opublikowano 1 Października 2014 Opublikowano 1 Października 2014 Na AudioCD masz tylko 80 minut muzyki, ale spróbuj właśnie nagrać taką płytę i zobaczymy, co i jak
Świerszcz Opublikowano 1 Października 2014 Opublikowano 1 Października 2014 Dzisiaj kupiłem dwie płytki PHILIPS-a. Pierwsza podczas nagrywania się zniszczyła, bo wyskoczył jakiś błąd z jedną piosenką i nie dało się z nią już nic zrobić. Drugą nagrałem normalnie, jako Audio CD i ten sam komunikat. Mam jeszcze laptopa do dyspozycji to mogę na nim spróbować coś nagrać, bo może to wina tej nagrywarki...Chociaż wątpię bo nagrałem kilka płyt Audio które elegancko hulają na normalnym radiu. Albo spróbować nagrać jako dysk z danymi?
nitroo Opublikowano 1 Października 2014 Opublikowano 1 Października 2014 Spróbuj na tych płytach na innej nagrywarce, bo to ona może stanowić problem.
Fido Opublikowano 1 Października 2014 Opublikowano 1 Października 2014 Pytanie za 100 punktów. A odtwarza ci ori płyty ze sklepu ?
Świerszcz Opublikowano 1 Października 2014 Opublikowano 1 Października 2014 Kiedyś kuzyn próbował odtworzyć płytę Gurala i też nie banglało :/ No ale to co, sugerujesz że praktycznie nie używany napęd się zepsuł?
Fido Opublikowano 1 Października 2014 Opublikowano 1 Października 2014 Jak orginalnych płyt Audio CD nie czyta to znaczy że masz uszkodzony sprzęt. Więc się nie wysilaj z nagrywaniem. Trzeba było tak od razu sprawdzić.
Rekomendowane odpowiedzi