Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Którędy przełożyć kabel od CB z kabiny do bagaźnika?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie. Wszystko zabudowane nie wiem od czego się zabrać jest to sedan, oparcia tylnej kanapy na stałe przy dolnej coś trzymie i nie chce się wyciągnąć..

Opublikowano

Trzeba mocno, ale ostrożnie szarpnąć kanapą i powinna wyskoczyć. Tam chyba w 2 miejscach zaczepy są.

Opublikowano

Dolną musisz porządnie szarpnąć do góry trzyma się na dwóch zapinkach plastikowych problem jest taki że lubią pękać przy wyszarpywaniu

Opublikowano
  • Autor

ale co jak wyszarpie to jest tam jakieś miejsce żeby przełożyć do bagażnika kabel z anteną?

Opublikowano

Jest miejsce. Ja u siebie też ciągnąłem kabel cb pod kanapą do bagażnika.

Opublikowano

Ja poprowadziłem przez miejsce głośnikowe w tylniej półce, tam jest miejsce, przeciągasz wtyczkę, zostawiasz sobie odpowiedni zapas kabla w bagarzniku, układasz kabel potem wpinasz osłonkę głośnika ( Basu) dalej chowasz ładnie kabel za tylną kanapą, potem jedziesz pod plastikiem pasów, obok tylnej kanapy, dalej pod plastikiem drzwi i jesteś już na przodzie. Wszystko wygląda ładnie tylko widać 6 cm kabla od osłonki głośnika w pułce do tylnej kanapy.

Polecam ja tak zrobiłem

Opublikowano

Ja mam pod kanapa. Z bagażnika jest miejsce żeby przeciągnąć kabel pod kanapa. Kanapę wyszarpujesz do góry i dalej będziesz widział

Opublikowano

w sedanie po prawej stronie (patrzac od bagaznika ) jest otwór w dolnej cześci, wyciagasz siedzisko tylnej kanapy i bez problemu puścisz tamtędy, jest jeszcze możliwość puszczenia kabla którymś z progów, nastepnie wzdłuż oparcia do góry i miedzy oparciem a półką jest miejsce zeby puścić kabel, tylko musisz w bagazniku wczesniej boczki odchylic zeby kabel wyciagnąć. Ja mam tak poprowadzony + do wzmacniacza.

Opublikowano

ja mam w avancie tak że idzie normalnie w bagażniku a dalej pod plastikami progów i do miejsca radia i nic nie widać ani nic ;)

Opublikowano

ja u siebie cb radio mam zamontowane do osłony pod kierownicą zaraz koło rączki od otwierania maski i z tego miesca kabel idzie pod dywan i podłogą idzie do tyłu aż pod tylną kanapę i do bagażnika oczywiście z odpowiedznim zapasem aby było mozna było wyjąć antenę na klapę. tylna kanapa siedzi na dwóch zatrzaskach i wystaczy przód kanapy szarpnąć do góry i wyjdzie a później już znajdziesz odpowiedznie miesce jeszcze musisz zwrucić uwagę czy ci kabla wystarczy bo nie zawsze są takie długie te kable

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Przeprowadziłem pod tą kanapą i w pod listwą do przodu, jeden zaczep się urwał ale co zrobić inaczej kanapy nie dałoby rady wyciągnąć i tak już delikatnie to robiłem ;/
Dzięki za odpowiedzi ;)