marioog1 Opublikowano 10 Września 2008 Opublikowano 10 Września 2008 po wymianie przegubu podczas chamowania tzn kiedy auto juz staje drzy pedal chamulca taka jak wtedy gdy wpada w posilzg czy test zawsze po zmianie przegubu czy cos mi popieoprzyli
pet3r Opublikowano 10 Września 2008 Opublikowano 10 Września 2008 przestawili czujnik - jedź na ustawienie. nie trzeba zdejmować koła, wystarczy skręcić na maxa koła i jest dojście ręką.
czaja77 Opublikowano 10 Września 2008 Opublikowano 10 Września 2008 witam u mnie bylo tak samo.czujnik byl uwalony w smarze wyjecie i przeczyszczenie i jest ok.pozdrawiam
Nonilion Opublikowano 11 Września 2008 Opublikowano 11 Września 2008 Witam, Też tak miałem w B5. Zgadzam się z tym co napisali koledzy. U mnie akurat urwany został przewód od czujnika ABS - fachowa wymiana.
marioog1 Opublikowano 15 Września 2008 Autor Opublikowano 15 Września 2008 dzieki za odpowiedzi sprobuje go wyczyscic[br]Dopisany: 11 Wrzesień 2008, 21:05_________________________________________________naprawiłem przyczyna była zbyt duza odległosc czujnika abs od pierscienia przegubu .podpowiedział mi to 23letni mechanik sam. i pomogło ale dzieki za posty
Rekomendowane odpowiedzi