haller111 Opublikowano 31 Lipca 2014 Opublikowano 31 Lipca 2014 Witajcie w odniesieniu do tematu podświetlenie zegarów jest bardzo słabe (zarówno klimatronika) mimo że ustawione jest na maksa pokrętełkiem do zegarka, w drugim aucie świecą duuużo mocniej (rocznik 98) jakoś to się da wyregulować jeszcze?
vp-tdi Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Witajcie w odniesieniu do tematu podświetlenie zegarów jest bardzo słabe (zarówno klimatronika) mimo że ustawione jest na maksa pokrętełkiem do zegarka, w drugim aucie świecą duuużo mocniej (rocznik 98) jakoś to się da wyregulować jeszcze? może cos nie halo masz z instalacją badz z samym licznikiem ,przeczysc masy i styki w przekaznikach moze coś sie poprawi
Arkadiush Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Jak Ci nie świeci równo może być to wina żarówek bądź diod albo wina potencjonometra w liczniku. JA mam liftowy licznik bez potencjonometra i świeci klimatronik i kratki itp tak średnio że tak powiem
jacek70 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Jeśli masz żarówki to można wymienić na mocniejsze. Ori mają 1,1w. Ja zmieniałem na 1,2w i było o wiele jaśniej.
1santi Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Jak się ustawia to natężenie oświetlenia pokrętłem od zegarka? Przekręcając w prawo się zwiększa? Czy w inny sposób..
jacek70 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Tak jak piszesz czyli pokrętłem od zegarów.
haller111 Opublikowano 7 Października 2014 Autor Opublikowano 7 Października 2014 Idzie weekend wiec cos pogrzebie:) dzueki za odp:)
Rekomendowane odpowiedzi