Gibons Opublikowano 31 Lipca 2014 Opublikowano 31 Lipca 2014 Witam mam pytanie a za razem prosbe. Mogly ktos napisac jakie sa potrzebne uszczelki przy wymianie turbiny mam tylko 2 tzn pod splyw oleju jesli dobrze mowie i od strony wydechu tego krucca tam gdzie przychodzi ten oring. Czy od strony gdzie przychodzi kolektor tez jest uszczelka jakas ? i od strony DPF ? moze ktos podac ich numery ? nie mam teraz dostepu do etki bo jestem zagranica i dostep do neta chwilowy cale 30min a po przyjezdzie mam 1 dzien na podmiane turba bo potem jestem u umowionmy na program. Prosilbym o pomoc
damianw Opublikowano 31 Lipca 2014 Opublikowano 31 Lipca 2014 Hej, poniżej masz zrzuty z Etki - kolektor wydechowy i turbina. Może odnajdziesz potrzebne numery. 1
bartasg1 Opublikowano 8 Października 2014 Opublikowano 8 Października 2014 Witam mam pytanie a za razem prosbe. Mogly ktos napisac jakie sa potrzebne uszczelki przy wymianie turbiny mam tylko 2 tzn pod splyw oleju jesli dobrze mowie i od strony wydechu tego krucca tam gdzie przychodzi ten oring. Czy od strony gdzie przychodzi kolektor tez jest uszczelka jakas ? i od strony DPF ? moze ktos podac ich numery ? nie mam teraz dostepu do etki bo jestem zagranica i dostep do neta chwilowy cale 30min a po przyjezdzie mam 1 dzien na podmiane turba bo potem jestem u umowionmy na program. Prosilbym o pomoc hej i co jakie uszczelki wymieniłeś? dziwne że na łączeniu kolektor-turbo nic nie ma
Gibons Opublikowano 12 Października 2014 Autor Opublikowano 12 Października 2014 Tak między kolektorem a turbo nic nie ma. Ja wymieniłem 3 uszczelki tą od oleju od układu spalin (metalowa) i jeszcze jedna była.
matriw Opublikowano 14 Stycznia 2016 Opublikowano 14 Stycznia 2016 (edytowane) Tak między kolektorem a turbo nic nie ma. Ja wymieniłem 3 uszczelki tą od oleju od układu spalin (metalowa) i jeszcze jedna była. a pod czujnik temperatury spalin (chyba) nic nie ma? Ten co wchodzi w muszlę na części gorącej?? _________________________________________________________________________________________ Nie ma Edytowane 21 Sierpnia 2016 przez matriw
Rekomendowane odpowiedzi