Arturoo Opublikowano 24 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Jupi autko już jezdzi: Też na dobrą próbę cierpliwość miałeś wystawioną . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapix Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 eśli silnik jest z 2012 lub 2013 roku to trzeba bo powyzej 6 tys. obrotów będą wypadać zapłony. Zresztą informacja potwierdzona bo kumpel który ich nie wymienił miał własnie z tym problem. Nie wiem gdzie zasięgałeś opinii na ten temat skoro mówisz że są różne, bo ja gadałem z dwoma tunerami i każdy od tego zaczynał rozmowe.tak zderzak z przodu jest z edition tak samo jak cała reszta. to jest tak jakby edition bez znaczkow (bo w stanach nie bylo ed35). jedynie silnik nie jest z ed35. No nie do końca, chodźby na forum golf-a znalazłem informację że ze sprężynkami był problem w 2009r. później niby lepiej... W Twoim aucie widziałem właśnie że zmieniałeś je, rozmawiałem też z jednym tunerem i mówił że jak chce się więcej jak te 340KM to niestety trzeba zmieniać (możesz podać mniej więcej koszt sprężynek)Co do zderzaka i całej reszty to nie do końca jest tak jak mówisz felgi i gałka od dsg jest jak w edition, cała reszta to jednak zwykły GTI (brak progów itp.) Ja mam również GTI z 2013r. i u mnie zderzak jest inny... pytałem bo zastanawia mnie czy dokładka z 35 jahre podejdzie do zwykłego zderzaka, czy jednak trzeba cały zakupić...fajnie że auto już jeździ i oby teraz już długo i bez problemowo ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 25 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 A racja. Nawet nie zwróciłem uwagi ze edition 35 ma inne progi :-) Sprężynki juz nie pamietam ile kosztowały ale z tego co pamietam to były to groszowe sprawy (300-400zl). Zamawiałem je w Aso pod silnik z golfa 7 R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapix Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 a czyli tak naprawdę bez jakiegoś dramatu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 28 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 (edytowane) Tak tylko ze roboty przy wymianie dość duzo bo trzeba rozrząd rozpisać a ob jest dość głupio zrobiony w tych silnikach :-) silniczek sprawdzony, zmierzony, wszystko ok przybylo 5 koników i 20 niutków także cieszy mnie to tutaj porówanie do starego wykresu: ...także 11 koła nie poszło na marne Edytowane 28 Lipca 2015 przez siemian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Andrzej przy Tobie odpada w tym momencie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PJ3 Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Nieźle...ładne kreski:) Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 ...także 11 koła nie poszło na marne :grin: :grin: :grin: :grin: Trzeba mieć polot żeby niemal miesięczną wypłatę na zabawkę ot tak wy...wyłożyć Ale kto bogatemu zabroni? Trochę w bance mi się nie mieści ze taka część jak pompa oleju może się zepsuć. To są tylko dwa tryby i obudowa. Prędzej stawiał bym na czapkę bo jest dużo bardziej skomplikowana w budowie. 75% przyrostu mocy na standardowym słupku mimo wszystko dobrze świadczy o tej konstrukcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarol Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Ja mam auto z tym samym silnikiem z drugiej połowy 2008 roku i sprężynek nie zmieniałem. Więc nie w każdym trzeba wymieniać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 29 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Jarek pisałlem pare postów wyżej: "jeśli silnik jest z 2012 lub 2013 to trzeba" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapix Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Za jakiś czas zobaczymy co moje GTI pokaże na razie bez sprężynek i mam nadzieję że u mnie takich niespodzianek nie będzie ! Ważne że auto jeździ i oby tym razem długo i bezawaryjnie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Panowie pojawiła się dziś w mojej głowie koncepcja zrobienia czegoś takiego. Co myśicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Jak dla mnie tragedia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość harry19-19 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Mnie osobiście podoba się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PJ3 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Odważna koncepcja. Ja mam mieszane odczucia.... Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 (edytowane) całkowicie przeszklony dom ....hmmm...czy ja wiem .......bardzo nowocześnie -to na pewno Edytowane 14 Sierpnia 2015 przez Arturoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KmK Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Panowie pojawiła się dziś w mojej głowie koncepcja zrobienia czegoś takiego. Co myśicie? Siemian, upały podobno jeszcze tylko do niedzieli, odczekaj chwilę, powinno Ci samo minąć.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PJ3 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszbielsko Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Super pomysł.jak dlamnie zajefajnie wygląda pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinch001 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Średnio to wygląda . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi