Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Montaż CB - Wybór Miejsca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A jak z jakoscia dzwieku? dobrze slychac radio?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Napisze w poniedziałek/wtorek, jak przyjdzie nowa antena. Ale nie sadze żeby było jakoś strasznie ;)

-------------------------------------

EDITED

Może to nie poniedziałek, ani wtorek, ale nie miałem czasu do auta zajrzeć. Po zamontowaniu anteny szumi niemiłosiernie, słychać będzie wszystko nawet przy głośności na 1/2 :decayed: Także wszystkim polecam to miejsce na zamontowanie radia (u mnie głośnik jest do dołu) :)

Edytowane przez matriw

Opublikowano

Antenę gdzie masz? i jak kabel puszczony.

Bo ja u siebie w sedanie tak myślę od roku gdzie wmontować CB, zresztą tras mało teraz robię więc nie potrzebne. No ale 7 lat było w poprzednim aucie więc jakoś za cicho teraz.

Są różne modele http://konektor5000.pl/index.php?k50,radia-cb-radia-do-dyskretnego-montazusą też wersje mini CB. Tylko nie wiem jak z jakością, miałem Unidena 520 ale dałem go do ciężarówki, ale chętnie wziąłbym go z powrotem. Ale wymiary znów.

Najlepsze miejsce pod podłokietnikiem ale chciałbym kabel od anteny schować bo gniazdko z prądem tam mam więc bez problemu.

Opublikowano

Antena stoi z tyłu na rogu dachu(Avant), kabel wchodzi w schowek w bagażniku, wychodzi w szczelinę podłogi bagażnika, przechodzi pod tylnym siedzeniem, wtyknięty jest delikatnie pod krawędź plastiku od tunelu i idzie pomiędzy tunelem, a siedzeniem. Zasilanie też miedzy fotelem a tunelem do tylnej zapalniczki. U mnie jest własnie Uniden 520-lepszego nie znam ;).
Pod podłokietnikiem miałem w A3 podwieszone, ale tam było więcej miejsca-niestety wtedy nie działało ustawianie wysokości podłokietnika, tutaj nie widziałem opcji i sensu psuć wizualnie widoku ;)

Edytowane przez matriw

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

"lafayette venus mieści się na styk w schowku pod podłokietnikiem. CB tez można zamontować w bagażniku i przeciągnąć sam kabel do mikrofonu."

A w zimie nie będzie za zimno takiemu radyjkowi?

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Też miałem zagwozdkę gdzie umieścic CB radio aż wpadłem na pewien pomysł.Prosty sposób to przyklejenie go go do tunelu środkowego z prawej strony na dwustronnej taśmie 3M. Zawsze później można odkleić i śladu nie będzie :) Zasilanie w podłokietniku.

2lvh0qp.jpg

2qkuxxk.jpg

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Umnie jest Wiliam w podłokietniku pasuje idealnie lecz plan wywalenia jest do bagażnika lecz to na chwile plan

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano
Dnia 22.08.2014 o 22:06, ziomek1988 napisał:

Polecam w podłokietnik - nic nie widać, nie przeszkadza, jest pod ręką, i kabelki można ładnie pochować i pociągnąć zasilanie z zapalniczki tylnej - baja :)

Również tak mam i spokój