Away Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Witam Szanownych Klubowiczów! Od roku jestem szczęśliwym posiadaczem wymarzonej beszóstki Prawdę mówiąc chciałem 1.9TDI, ale trafiłem na 1.8T Quattro i nie żałuję. Samochód sprowadzony z Niemiec z miejscowości Garmisch-Partenkirchen/ Kruen. Stan licznika w dniu zakupu 186 000km, bezwypadkowy z oryginalnym silnikiem, do tego książka serwisowa. Samochód serwisowany od nowości w Audi Heitz GA-PA, niestety Long-Life. Autko sprawuję się dobrze, na początek mała przygoda z termostatem i czujnikiem temperatury, potem dolny wahacz.. powoli ogarniam to o co nie zadbał poprzedni właściciel. W tej chwili 203 000km. Rocznik czerwiec 2004, rok modelowy 2005, 163PS, totalna seria..
Carire Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 wygląda ładnie, jakieś plany ? gratuluje zakupu
Away Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2014 (edytowane) wygląda ładnie, jakieś plany ? gratuluje zakupu Dzięki bardzo, plany są gorzej z ich realizacją, ale na pewno na początek jakieś fajne felgi 17" i jakiś sofcik na seryjnych gratach. Poza tym to czeka mnie wymiana tłumika, bo już troszkę skorodowany, a także słynna korozja nadkoli. To taki plan na najbliższy rok taki felunek mi się marzy: B6 na tych felgach wygląda zacnie: Edytowane 12 Sierpnia 2014 przez Away
bocian_81 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 (edytowane) Zacnie zacnie. Podobne ja pogonił całkiem niedawno, oz ultraleggera graphite 18 Edytowane 13 Sierpnia 2014 przez bocian_81
Away Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zacnie zacnie. Podobne ja pogonił całkiem niedawno, oz ultraleggera graphite 18 iwQ82JG.jpg Cudo, uwielbiam te OZty ostro powycinane, ultraleggera graphite- przepiękna felga, gratulacje. Ja poluję na OZ Superturismo, nowe komplecik ~5000PLN :/, w Polsce z używkami różnie bywa, puki co szukam na www.ebay.de
bocian_81 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Ceny teg felunku zaporowe Jak sobie pomyśle ile rzeczy bym wyrezał za tę kaskę
Away Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Ceny teg felunku zaporowe Jak sobie pomyśle ile rzeczy bym wyrezał za tę kaskę Pełna zgoda, dlatego szukam używek, w DE za ~500EUR można wyhaczyć dobry komplet. Na rezanie przyjdzie jeszcze czas
michalgp05 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 felga koks bardzo fajnie wygląda. Powodzenia w modach
Rekomendowane odpowiedzi