Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wloty powietrza na błotnikach?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Widuję czasami w Gdańsku zaparkowane niebieskie S4, i ostatnio przyglądając mu się zauważyłem że ma ciekawe wloty powietrza na błotnikach przednich. Widzę coś takiego pierwszy raz więc fabryczne to raczej nie jest, ale jakościowo wygląda porządnie:

Samochód wygląda tak: (sory za jakość foto :kox: )

2d0029939ce407acgen.jpg

Z bliska wygląda to tak:

3f09ad243090c6c6gen.jpg

Ktoś orientuje się co to za patent? Czy gdzieś można coś takiego dostać? Co sądzicie ogólnie?

Opublikowano

Tp jest z mini cooper s, bez sensu nic nie daje ..

Opublikowano

Może i nic nie daje ale mom zdaniem fajny akcent a nie rzuca się bardzo w oczy

Opublikowano

Najbogatsze wersje miały takie wloty powietrza, nie każdego niemca było na to stać, brak tylko płomieni na masce i napisu hard style, pewnie zwiało gdzieś te naklejeczki w szalonej jeździe po wsi.

Tandeta a tym bardziej szkoda czasu na takie coś, obniża wartość tego auta do stanu wieś tanczy wieś śpiewa. I żeby nie było nie obrażam wsi tylko styl, gostka który uczynił tako krzywde sobie.

Opublikowano

Wszystko można zrobić. Wymierz , tnij , klej i wyjdzie. No ale moim zdaniem nic nie ruszaj bo zepsujesz auto. To już zajeżdża wiocha. Kto to założył do S4 :facepalm: Jedyne ładnie wyglądające wloty po bokach to te z RS4 :wink:

Opublikowano

Widziałem podobne u Chińczyka za parę pesso

Powiem Ci tylko tyle nie rób tego!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Kompletna tragedia :facepalm: . Ale jak wiadomo są gusta i guściki

Opublikowano

Ani to ładne, ani praktyczne... Nie krzywdź tym auta ;/

Opublikowano

Mi te wolty wyglądają na te z Mini Cooper S, tylko auto nie wygląda na mini :thumbdown:

Opublikowano

Nie ma tematu. Skoro az tak zle to wyglada to nie bede juz nawet nad tym myslal. Dzieki za opinie ;)

Opublikowano

Dajcie już na luz. Chłopak albo zrozumiał po kilku takich samych postach , że to tragedia albo zrobi swoje i nikomu się nie pochwali :grin:

Opublikowano

Luzik, po prostu nie spodziewałem się że aż tak nie będzie się podobać :decayed: Każdy lubi jak jego auto się podoba innym dlatego na pewno nie będę tego zakładał. To jest jak z lampami, nie raz na początku różne wynalazki się podobają ale potem otwierają się oczy :kox:

Opublikowano

Każdy lubi jak jego auto podoba się innym ale też lubi jak się wyróżnia na tle innych i stąd takie raz trafione a zazwyczaj nie trafione patenty. Jak chcesz modzić to wybieraj raczej coś z palety oryginałów przewidzianych przez fabrykę. Zawsze się tego trzymałem i lipy nie było nigdy. Ogólnie ten koleś od S4 to chyba na zloty audi nie jeździ bo też by mu powiedzieli co o tym sądzą.

Edytowane przez Mesiah