Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Takie tam 330d

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bartek i 19" jakoś nie wierzę w ten duet

Opublikowano

Najlepszy wzór felg do e46

Wysłane z mojego GT-I9100

Opublikowano
  • Autor

Chciałbym jakies nietypowe bo duzo bmw sie spotyka na takich felgach ...zobaczymy na wiosnę bo narazie wydatki na doprowadzenie całej mechaniki na cacy...

...mam błąd wentylatora tego przed chłodnica , muszę sie do niego dobrać i zobaczyć co nie bangla ...filtry i olej dziś dotarły wiec wymiana w tym tygodniu ...
Flagi chciałbym takie ale cena nowych zabija a używek nie ma

152600589_6_644x461_felgi-kahn-18-5-120-

152600589_2_644x461_felgi-kahn-18-5-120-

Wczoraj wytargałem w końcu wentylator chłodnicy - ten elektryczny - ale było je.ania ... i standardowo kabelki uwalone w module :( mam nadzieję że po montażu zabangla

Edytowane przez dziadek

Opublikowano

Tez uwazam ze wzor Styling 135 pasuje idealnie do tego auta. Powiedz jak wyglada spalanie tego silnika w automacie? miasto - trasa.

Opublikowano
  • Autor

Tez uwazam ze wzor Styling 135 pasuje idealnie do tego auta. Powiedz jak wyglada spalanie tego silnika w automacie? miasto - trasa.

Jeszcze nie wiem

Opublikowano

ładna BMW E46 :) choć ten automat kiedyś mojemu kumplowi przyspożył wiele problemów i siwych włosów

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Dziś małe zwycięstwo , wentylator ruszył , oczywiscie w module kable nie łączyły ... Ale rozbierania było ... Poza tym sterownik swiec padniety chyba bo swiece przewodzą ...bałem sie je odkręcić i narazie zostały ale auto rozebrane to przyjdzie na nie pora ...muszę ogarnąć kogoś na wszelki wypadek ze sprzętem do wykręcania urwanych swiec ...

Sterownik w poniedziałek jedzie kurierem do speca z Nysy :)

Moduł wrócił i juz w autku , błędów świec brak :D

..ale zapomniałem jednego przewodu podciśnienia założyć :( - jutro sie okaże czy znowu będę musiał kolektor zwalać czy dojdę do niego jakoś ...

No i wymieniłem zaworek podciśnienia sterujący egr na nowy bo nie było podciśnienia od niego i dalej nie ma czyli tak jakby on nie otrzymywał sygnalow od ecu ... Ktoś miał kiedyś cos takiego ?

Dzis była walka z termostami...uff ciezko było ....tu pod maska nie ma kompletnie miejsca ...nowy płyn tez zalany .

...poza tym przepustnica z e60 dorezana :D teraz autko w końcu gaśnie kulturalnie ...

Edytowane przez dziadek

Opublikowano

A mówią ze w audi nie ma jak ręki włożyć :wink:

Edytowane przez Dev

Opublikowano

U mnie w E46 330d świece wykręciły się bez problemu. EGR wywaliłem, zaślepka w kolektorze wydechowym, flansza przy dolotowym, podciśnienie zaślepione. Jak nie ma sygnału to może wiązka gdzieś walnięta.

Opublikowano
  • Autor

U mnie w E46 330d świece wykręciły się bez problemu. EGR wywaliłem, zaślepka w kolektorze wydechowym, flansza przy dolotowym, podciśnienie zaślepione. Jak nie ma sygnału to może wiązka gdzieś walnięta.

A zapomniałem napisać ze egr juz działa , pomwymianie zaworka trzeba było błąd skasować bo blokował ...

Tradycja musi byc , z serii dzieci w bagażniku bmw :)

gsh9rnwd.jpg

Edytowane przez dziadek

Opublikowano

Ale duże już, kurcze jakoś zapamiętałem to zdjęcie z bagażnika BMW a tu już no no

Wiadomo czemu kombi chociaż

Opublikowano
  • Autor

Bo mi sie lepiej widzi niz sedan a coupe to inna półka cenowa

Opublikowano

Nooo.. patrząc na zdjęcie z podpisu to ładnie podskoczyły dziewczyny... fajne córy! :)

Ten mały zwierz między nimi to żywy czy maskotka bo jakieś takie maławe toto.. :P

Edytowane przez skovroon

Opublikowano
  • Autor

No podskoczyły , jak sie urodziły to ważyły po 1kg :( ...

...ten zwierz to maskotka Oliwii , sika za kotami a Natalia z kolei za rybkami :)

Opublikowano

Ale buty do auta dalej muszą ściągać haha

Opublikowano
  • Autor

Haha , przebieraly na plaze :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Twoja trójka ma naładniejszy kolor,ale do x ten średnio by pasował.

E53 z sinikiem M57N ma automat BMW?

Jest piękna dość blisko..

Edytowane przez GILI

Opublikowano
  • Autor

E53 z sinikiem M57N ma automat BMW?

na 99% GM 5 biegowa...moja była zmieniana przy przebiegu 200tys km...Bmw nie ma swoich skrzyń jak audi ... w dieslach z tych lat były montowane GM a w benzynach ZF... od E60 w dieslach wsadzali już 6 biegowe ZF-y w dieslach też...chociaż na początku produkcji chyba były też 5 biegowe GM ale tyko na początku

ej,

Poszukałem trochę i widać że w poliftaach były już 6 biegowe skrzynie ZF nawet w dieslach . Zobacz sobie tu jak znasz VIN lub dokładną datę produkcji:

http://www.realoem.com/

np 2003r M57N skrzynia GA6HP26Z

Edytowane przez dziadek

Opublikowano

Dzieki.

Tak polift 6biegow.

Kawal auta.

Jak bede mial chwile to pojawi sie watek.

Opublikowano
  • Autor

Dzieki.

Tak polift 6biegow.

Kawal auta.

Jak bede mial chwile to pojawi sie watek.

A to juz kupiłeś? W poliftach mocno tez poprawili napędy bo w przedliftach w głębszej kałuży potrafił sie pogubić :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.