jordan233 Opublikowano 13 Stycznia 2007 Opublikowano 13 Stycznia 2007 Hejka,co to są za otworki(wloty?) na słupkach wewntarz auta ,wyzej pasow bezpieczenstwa? wychodza z jednej i drugiej strony słupka. i od pasazera to samo,niewiem jak to ujac,ale moze sie domyslicie
mrumi Opublikowano 14 Stycznia 2007 Opublikowano 14 Stycznia 2007 nie wiem co to dokladnie jest, ale wiem ze u mnie ma to polaczenie z szyberdachem, tzn jest kanalik wentylacyjny.... i przez niego mi kiedys wody nalecialo, szyber nie domykal, a ja sie kilka dni glowilem dlaczego tylna kanapa mokra?
Gość Keżor Opublikowano 14 Stycznia 2007 Opublikowano 14 Stycznia 2007 a masz climatronik :?: bo to jest chyba czujnik temperatury do klimy właśnie. PS, przeniosłem temat do odpowiedniego działu, na przyszłość pamiętaj o tym sam
Cuber Opublikowano 14 Stycznia 2007 Opublikowano 14 Stycznia 2007 Z tego co opisujesz to: były tam montowane przez fabryke czujki ruchu do orginalnego alarmu.
jordan233 Opublikowano 14 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2007 mam climatronik,i seryjnie tylko central miałem,fakt to są jakieś wloty na szybe tylnia boczna i przednia boczna,ale do czego???? hmmmmm
Cuber Opublikowano 14 Stycznia 2007 Opublikowano 14 Stycznia 2007 mam climatronik,i seryjnie tylko central miałem,fakt to są jakieś wloty na szybe tylnia boczna i przednia boczna,ale do czego???? hmmmmm tam są montowane przez fabryke czujki ruchu od alarmu wiec dla tego masz je skierowane na szyby
Gość zdeniu Opublikowano 14 Stycznia 2007 Opublikowano 14 Stycznia 2007 potwierdzam tam są montowane czujniki ultradźwiękowe (czujniki ruchu) w opcji z alarmem fabrycznym gdy nie ma alarmu fabrycznego otwory są puste :621:
Rekomendowane odpowiedzi