DmNQ Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Witam serdecznie! Nie bardzo wiedziałem w jakim dziale umieścić mój problem, jeśli w złym bardzo proszę o przeniesienie. Chciałem wymienić starty włącznik świateł. jednak po wyjęciu całej "tuby" i zdjęciu "obramowania" mam problem z wyjęciem pokrętła, nie wiem co z nim zrobić tak wygląda to po rozbrojeniu natomiast tak wygląda bez obramówki tuba, ktoś poradzi jak to pokrętło wyjąć? próbowałem na wszystkich poziomach kręcić tym i żadnej zapadki ani nic nie widzę, nie chce czegoś uszkodzić...
kamil642 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 (edytowane) Szczerze nie ma no to pewnego rozwiązania , ale najlepiej podgrzac pokretło może byc nawet suszarką do włosów hehe nastepnie po solidnym podgrzaniu w pozycji właczonych światel wyciagnije 2 razy do gory tak jabyś włączał przeciwmgielne i delikatnie płaskim podwarzac ze wszystkich stron rozebarłem juz tak 5 włacznikow i nie było problemu aha przy podwazaniu uwazaj zeby nie pozaginac obudowy włącznika tam gdzie zakładasz te obramowanie Edytowane 21 Sierpnia 2014 przez kamil642
jacek70 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 (edytowane) W dziale warsztat masz temat regeneracja wyłącznika. Jest tam opis jak rozebrać. Edytowane 21 Sierpnia 2014 przez jacek70
DmNQ Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2014 (edytowane) Jacek , mógłbym prosić o link bo nie za bardzo mogę się odnaleźć ? EDIT: Znalazłem, dzięki panowie za podpowiedzi! Edytowane 21 Sierpnia 2014 przez DmNQ
Markoz23 Opublikowano 3 Lutego 2015 Opublikowano 3 Lutego 2015 Jacek , mógłbym prosić o link bo nie za bardzo mogę się odnaleźć ? EDIT: Znalazłem, dzięki panowie za podpowiedzi! Jacku ja nie znalazłem, jakbyś mogł podać mi link bezpośredni byłbym wdzięczny:)
jacek70 Opublikowano 3 Lutego 2015 Opublikowano 3 Lutego 2015 http://a4-klub.pl/index.php?/topic/28598-all-b6-wlacznik-swiatel-rozbiorka-naprawa-podswietlenia/ Proszę poczytajcie.
sanczopansaa Opublikowano 3 Marca 2015 Opublikowano 3 Marca 2015 Jak wyjeliscie sama gałkę z trzpienia. Niestety nie ma w tym linku opisu. Wystarczy ciągnąc czy SA jakieś zaczepy
nitroo Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 Musisz przecinać plastik. Na forum znajdziesz zdjęcia, na których zaznaczono, co, gdzie i jak.
DmNQ Opublikowano 4 Marca 2015 Autor Opublikowano 4 Marca 2015 ja ten plastik potraktowełm wiertłem...też się sprawdziło
sanczopansaa Opublikowano 5 Marca 2015 Opublikowano 5 Marca 2015 Nie znalazłem tego opisu z przecina niem plastiku. Nitro dasz rade podeslac Link do tematu
nitroo Opublikowano 5 Marca 2015 Opublikowano 5 Marca 2015 Proszę bardzo: http://a4-klub.pl/index.php?/topic/281818-zestaw-naprawczy-wlacznika-swiatel/
Rekomendowane odpowiedzi