Opublikowano 21 Stycznia 201016 l No właśnie widziałem Bieniek że też licytujesz te LEDY... ja też je namierzam ale poczekam do końca Zresztą nie mogę się zdecydować czy te czy czarne
Opublikowano 21 Stycznia 201016 l Kto w sobotę będzie w Cipkowie ?? gdzie to? dzielnica gdzie mieszka Tomeks?
Opublikowano 21 Stycznia 201016 l Kto w sobotę będzie w Cipkowie ?? gdzie to? dzielnica gdzie mieszka Tomeks? Wlasnie dziwnym trafem tam mieszka Gili gili
Opublikowano 21 Stycznia 201016 l Kto w sobotę będzie w Cipkowie ?? gdzie to? dzielnica gdzie mieszka Tomeks? Tu mydlo stoi przy tablicy na wlocie http://www.a4-klub.pl/smf/spoty_w_koscierzynie-t67425.45.html[br]Dopisany: 21 Styczeń 2010, 20:52_________________________________________________Tomeks może skoczymy na rybki ? Łowiłeś kiedyś z pod lodu? Wiesz przyroda mróz termos,a w nim herbatka z wkładką ...ognisko na lodzie ...
Opublikowano 21 Stycznia 201016 l to łowim tylko uwazajcie co sie nie potopicie :gwizdanie: na kulig nie wpadasz
Opublikowano 21 Stycznia 201016 l to łowim tylko uwazajcie co sie nie potopicie :gwizdanie: na kulig nie wpadasz zbytnio nie mam czasu chociaz moze z wieczora zobacze co da sie zrobic jak by co bede sie odzywal a na ktora w koncu jest kulig??
Opublikowano 21 Stycznia 201016 l Tomeks - kupiłeś to coś tak,ale nie tamto kupiłem w Warszawie,za to od razu 2
Opublikowano 21 Stycznia 201016 l Tomeks - kupiłeś to coś tak,ale nie tamto kupiłem w Warszawie,za to od razu 2 to ładnie mnie wych....łeś
Opublikowano 21 Stycznia 201016 l po twoich oględzinach byłem zdecydowany,ale potem gość zaczął robić dziwne problemy
Opublikowano 21 Stycznia 201016 l po twoich oględzinach byłem zdecydowany,ale potem gość zaczął robić dziwne problemy kurcze..............i co ja teraz mam zrobić [br]Dopisany: 21 Styczeń 2010, 22:32_________________________________________________koleś dał mi 300zł a ja obiecałem, że kupisz - mimo że nieźle rozpierdzielona była :gwizdanie: