Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty 3M - Parking podziemny sektor B10 - CH Matarnia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja dzis chyba podajade zobaczyc co tam sie kreci na momencik

• Odpowiedzi 24,3 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja ostatnio zorientowałem się, że reaktywował klub Audi i zamierzam w któryś czwartek pojawić się na pasie ale raczej w ten dzień akurat kręcę się gdzie indziej :evil:

klub zawsze był tylko po małych przejsciach z TROJMIEJSKIEGO na Pomorski chwile było o nas cicho lecz od jakiegoś roku juz się głośno w 3city ogłaszamy :decayed:

Opublikowano

Dzisiaj?gdzie?o ktorej?kto bedzie?

Opublikowano

ja ok 21,30 zamierzam sie pojawic

Opublikowano

Witam Panów z sąsiedniego województwa :naughty:

Wiecie może czy w 3 mieście jest jakaś firma co podołała by wyciągnięciu wgniotki (bez pęknęcia lakieru) na drzwiach? Szukam czegoś takiego w okolicy bo już nie mogę patrzeć na drzwi w mojej niuni a w Elblągu to straszna lipa, sami domorośli lakiernicy co tylko sprajem umieją malować :gwizdanie:

Opublikowano

w kazdy czwartek o 20 na pasie startowym na zaspie - w miejscu starej hali targowej
Opublikowano

w kazdy czwartek o 20 na pasie startowym na zaspie - w miejscu starej hali targowej

Bylem chwile po 21,ale juz niedobitki byly i nikogo znajomego nie widzialem.

Opublikowano

Bylem chwile po 21,ale juz niedobitki byly i nikogo znajomego nie widzialem.

bo chłopaki jak jest zimno to przenoszą się na KFC lub MCDonalda(oliwa) a gdy pada to jadą na praking e-klerk (czy jakoś tak)
Opublikowano

a ja myślałem, że jak jest zimno to uciekają do mamusi :kox:

Opublikowano

byłoA4 B6 czarne w kombi z takim kołem że nabawiłem się kompleksów... chyba dziś do pracy pojadę skm'ką..

Opublikowano

Wiecie może czy w 3 mieście jest jakaś firma co podołała by wyciągnięciu wgniotki (bez pęknęcia lakieru) na drzwiach? Szukam czegoś takiego w okolicy bo już nie mogę patrzeć na drzwi w mojej niuni a w Elblągu to straszna lipa, sami domorośli lakiernicy co tylko sprajem umieją malować :gwizdanie:

mają dobre opinie:

http://www.abcar.pomorskiefirmy.pl/pg/index.htm

sluchajcie jezdzi ktos moze w okolice poznania? jest akcja "felgi" do ogarniecia, bo typ chce tylko odbior osobisty chyba :/

Opublikowano

a kalinka :mysli:

Opublikowano

W tym tygodniu pobiłem rekord średniego spalania. Na odcinku 30-35km, 50% miasto w godzinach szczytu (duże korki) / 50% wiochy, 3 osoby na pokładzie + intensywne chłodzenie klimą i wyszło 10,2l na FISie :shocked: Nie wiem jak to kiedyś robiłem, że mi 6,3 - 6,8l spalał. Z samego rana jeszcze jestem w stanie wyciągnąć taki wynik, mniejszy ruch i te sprawy. Ale normalnie to teraz najczęściej 7 z przodu widzę, a nierzadko i 8... Fakt, butuję mocno ale hmm... to pewnie przez klimę i koła. Ile Wam 1.9 palą?

Opublikowano

mi latając drogami podWiejsko-miejskimi wychodzi w przedziale 7-8 l

Opublikowano

U mnie bylo podobnie ja u Antonia.Trasa 6-7 miasto 7-8.

Kola MAcku kola :kox: :kox:

Opublikowano

u mnie w trasie jak bym się zatempomatował na 100 to spaliłbym te 5L ale po co się męczyć? w miescie 4 biegowy automat przy kołach 225/45/17 minimum 8 ale dynamiczna jazda to 9 a przy bucie 10-11l. to właśnie ten ekonomiczny 1,9......... ps. u mnie narazie na ori sofcie... ponoc po programie jezeli jeździmy nie butując spalanie kapkę spada..... ale w koncu chyba nie po to chipsuje się auto...

Opublikowano

U mnie bylo podobnie ja u Antonia.Trasa 6-7 miasto 7-8.

zobaczymy teraz jak będzie :gwizdanie: :naughty:

Opublikowano

Coś dużo palą te wasze traktory :gwizdanie:

Gosi wychodzi średnio 6-7 (2,5 multi):naughty:

Opublikowano

bo te popierdówki trzeba cisnąć żeby jechały,a jak się ciśnie,to wszystko sporo pali :cool1:

Opublikowano
:hi: pomorszczaki :naughty: