Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty 3M - Parking podziemny sektor B10 - CH Matarnia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przestań sobie posty nabijać, tu i tak licznik nie działa :>

• Odpowiedzi 24,3 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Widziałem dzisiaj Nosb'a koło Auchan. Ale go porobiłeeeeeem, zanim się połapałem co i jak to już go nie było widać we wstecznym :> Możliwe, że to dlatego, że jechał w przeciwnym kierunku :decayed:

Wracalem do domu :) Yebane korki :wallbash:

Opublikowano

Widziałem dzisiaj Nosb'a koło Auchan. Ale go porobiłeeeeeem, zanim się połapałem co i jak to już go nie było widać we wstecznym :> Możliwe, że to dlatego, że jechał w przeciwnym kierunku :decayed:

Wracalem do domu :) Yebane korki :wallbash:

No niestety, do korków musisz się przyzwyczaić :tongue4: Zamykają nam kolejne ulice, rozkopują, robią burdel i to są właśnie efekty :decayed:

Opublikowano

Masakra :) Dobrze ze u mnie troche luzniej.

W gdyni korki , potem wypadek i megasny korek , nastepnie burza ze nic nie widac... Oj ciezki powrot mialem :)

Opublikowano

Ludzie ma ktos jakis monitor??Laptop mi spadl i zanim kupie nowy cxhce podlaczyc monitor,abym cos widzial.

Opublikowano

Szkoda że dzisiaj Ci spadł dopiero, bo w weekend oddałem stary monitor znajomym.

Opublikowano

no właśnie nie mógł Tobie się rozlecieć wcześniej :cool1:[br]Dopisany: 17 Sierpień 2010, 20:24_________________________________________________tez sobie jakoś życia nie umiesz zaplanować :decayed:

Opublikowano

no właśnie nie mógł Tobie się rozlecieć wcześniej :cool1:[br]Dopisany: 17 Sierpień 2010, 20:24_________________________________________________tez sobie jakoś życia nie umiesz zaplanować :decayed:

No to samo sobie pomyślałem :> Bieniek, ustalaj z nami wcześniej na forum takie wypadki ok? To nie będzie problemów później :>[br]Dopisany: 17 Sierpień 2010, 20:28_________________________________________________Jak uważacie, dedykowany stożek do TDI renomowanej firmy ma sens? Coś takiego jak tu np?

http://allegro.pl/show_item.php?item=1183798605

Generalnie nie słyszałem, żeby ludzie montowali takie wynalazki w TDIkach ale kto wie...

Opublikowano
Jak uważacie, dedykowany stożek do TDI renomowanej firmy ma sens? Coś takiego jak tu np?

Generalnie nie słyszałem, żeby ludzie montowali takie wynalazki w TDIkach ale kto wie...

Generalnie audi robi puszki ze sporym zapasem, np w 1.8t wystarczy na prawie 300kucy, 2.7 podobno cos ponad 500 :mysli:
Opublikowano

o,Łepski już w chacie :cool1:

...jutro zakwasy :decayed:

Opublikowano

Ludzie ma ktos jakis monitor??Laptop mi spadl i zanim kupie nowy cxhce podlaczyc monitor,abym cos widzial.

Mam na strychu :gwizdanie:

Opublikowano

...Bieniek jak do Gilego to tylko z Lodową on organizuje za***iste wyjazdy.... :decayed:

Opublikowano
:polew:
Opublikowano

...Bieniek jak do Gilego to tylko z Lodową on organizuje za***iste wyjazdy.... :decayed:

:decayed: :decayed: :decayed:

może coś w ten fikend?? :naughty:

Opublikowano

No to samo sobie pomyślałem :> Bieniek, ustalaj z nami wcześniej na forum takie wypadki ok? To nie będzie problemów później :>[br]Dopisany: 17 Sierpień 2010, 20:28_________________________________________________Jak uważacie, dedykowany stożek do TDI renomowanej firmy ma sens? Coś takiego jak tu np?

Zostaw fabryczną puche. :wink4:

Opublikowano

Poza halasem to taki stozek nic Ci nie da :) Juz lepiej poszukaj czy ITG nie ma przypadkiem wkladow do seryjnej puszki :)

Opublikowano

Spoko, nie chciałem nic montować, tylko tak zapytałem :>

Opublikowano

bedzie kto dzis

Opublikowano

a bedzie jakaś laska :decayed:

Opublikowano

Oo spot dzisiaj,zapomnialem :naughty: :naughty:

Szukac monitora :gwizdanie: