Opublikowano 23 Grudnia 201015 l nie miał czasu nakręcał nas na wcielenie w życie swego niecnego planu
Opublikowano 23 Grudnia 201015 l no co Ty wczoraj się wogóle nie odzywał bo jedyna szansa kiedy przemówi ludzkim głosem to wigilia
Opublikowano 23 Grudnia 201015 l Ta parowa Tomeks przekazal zyczenia swiateczne? przecież on jest nie wierzący i nie obchodzi żadnych świąt ....
Opublikowano 23 Grudnia 201015 l nie miał czasu nakręcał nas na wcielenie w życie swego niecnego planu Zdazyl przekazac pomysl. Ale przyznam,ze podoba mi sie :kox:
Opublikowano 23 Grudnia 201015 l nie miał czasu nakręcał nas na wcielenie w życie swego niecnego planu Zdazyl przekazac pomysl. Ale przyznam,ze podoba mi sie :kox: mnie też
Opublikowano 23 Grudnia 201015 l Pany życzę wszystkim.... Pachnącej lasem choinki, na stole wódki i szynki, Zdrowia szczęścia, pomyślności, nie połykać z karpia ości, nie jeść bombek, nie palić siana jeść pierogi, lepić bałwana, a w sylwestra pijta do rana. ZDROWYCH WESOŁY ŚWIĄT I SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU......
Opublikowano 23 Grudnia 201015 l Witam wszystkich kolegów z pomorskiego... Potrzebuję jakiś kontakt do OLO_GDA... Pilna sprawa. Z góry dzięki! Mam nadzieję, że ktoś z Was mi pomoże.
Opublikowano 23 Grudnia 201015 l Witam wszystkich kolegów z pomorskiego... Potrzebuję jakiś kontakt do OLO_GDA... Pilna sprawa. Z góry dzięki! Mam nadzieję, że ktoś z Was mi pomoże. BLB padło? http://az.gda.pl
Opublikowano 23 Grudnia 201015 l Witam wszystkich kolegów z pomorskiego... Potrzebuję jakiś kontakt do OLO_GDA... Pilna sprawa. Z góry dzięki! Mam nadzieję, że ktoś z Was mi pomoże. BLB padło? http://az.gda.pl Nie kolego. Ale dzięki za namiary. [br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 09:40_________________________________________________Ten nr niestety nie odpowiada...
Opublikowano 23 Grudnia 201015 l Witam wszystkich kolegów z pomorskiego... Potrzebuję jakiś kontakt do OLO_GDA... Pilna sprawa. Z góry dzięki! Mam nadzieję, że ktoś z Was mi pomoże. BLB padło? http://az.gda.pl Nie kolego. Ale dzięki za namiary. [br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 09:40_________________________________________________Ten nr niestety nie odpowiada... skoro nie odpowiada to znaczy, że nie może rozmawiać albo ma ważny temat na warsztacie i nie chce aby mu ktoś przeszkadzał
Opublikowano 23 Grudnia 201015 l Autor kva, stałem pół godziny wczoraj na B1 i nikt nie przyjechał, a mówili mi że sporo fajnych ludzi na spoty przyjażdża... a idźta...
Opublikowano 23 Grudnia 201015 l kva, stałem pół godziny wczoraj na B1 i nikt nie przyjechał, a mówili mi że sporo fajnych ludzi na spoty przyjażdża... a idźta... trzeba było zajrzeć na wątek i byś wiedział
Opublikowano 23 Grudnia 201015 l Autor git malina, tera webasto muszę jeno zrobić ale nie wiem czy mi się opyla no i Q brak
Opublikowano 23 Grudnia 201015 l Autor no jak to, to nie wiesz jakie mam ? te z pakietu Titanium[br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 14:10_________________________________________________a tak, DTM też je miał chyba