Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty 3M - Parking podziemny sektor B10 - CH Matarnia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi: Panowie,ale dróg w Gd wam nie zazdroszcze :wallbash: myślałem że w Bdg są dziury ale tu jest dosłownie tragedia :wallbash:
  • Odpowiedzi 24,3 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi: Panowie,ale dróg w Gd wam nie zazdroszcze :wallbash: myślałem że w Bdg są dziury ale tu jest dosłownie tragedia :wallbash:

niepotrzebnie zwalniasz :cool1:

...utrzymuj prędkość minimum +90km/h i będzie git :naughty:

Opublikowano

niepotrzebnie zwalniasz :cool1:

...utrzymuj prędkość minimum +90km/h i będzie git :naughty:

dokładnie, cały czas p*zda :polew:

Opublikowano

i z wachaczy sie skobelki zrobią :polew: na szczęście przyjechałem Peugeotem żony :naughty:

Opublikowano

nie no ale fakt jest taki że trójmiasto czy słupsk to tragedia, ale jeżeli chodzi o całe województwo w porównaniu do zachodniopomorskiego czy tam toruńskiego/bydgoskiego jest całkiem nieźle, wiadomo zdarzają się rodzynki, ale ogólnie jest nawet nieźle

Opublikowano

na małomiejskiej jakie B7 w avancie widziałem na aluskach w kolorze ciemny grafit :slina: furka chyba szary metakic :slina: od was z klubu może?

Opublikowano

ja popierdzielam tylko po obwodnicy,po chyloni i cisowej,tylko jak na oruni zjeżdżam,to tak 500m od domu mam trocha kiepskiej drogi :cool1:

...także dla mnie trójmiejskie drogi są super :decayed: [br]Dopisany: 19 Marzec 2011, 18:33_________________________________________________

na małomiejskiej jakie B7 w avancie widziałem na aluskach w kolorze ciemny grafit :slina: furka chyba szary metakic :slina: od was z klubu może?

od nas w tych rejonach jeżdżą 3 czarne avanty B7

Opublikowano

tamta była śliczna na tych grafitowych aluskach :slina: :slina:

Opublikowano

siema ziomki

ustawiałem dzisiaj kąt synchronizcji wałka rozrządu (poprawiłem na cacy :kox:) , przy okazji zrobiłem kpl. logów i jak na złość zaczęła mi cięknąć maglownica ;(

Audi stoi i czeka do poniedziałku aż zerknę co da się zrobić :mysli: mam nadzieję, że to tylko oring za 7 PLN

Opublikowano

siema ziomki

ustawiałem dzisiaj kąt synchronizcji wałka rozrządu (poprawiłem na cacy :kox:) , przy okazji zrobiłem kpl. logów i jak na złość zaczęła mi cięknąć maglownica ;(

Audi stoi i czeka do poniedziałku aż zerknę co da się zrobić :mysli: mam nadzieję, że to tylko oring za 7 PLN

...myślę antonio że to jest mało istotne i nie pora aby rozmawiać na ten temat .... :cool1:

Ps...nie odwracaj uwagi moich potencjalnych klientów od cukru... :naughty::decayed:

Opublikowano

siema ziomki

...myślę antonio że to jest mało istotne i nie pora aby rozmawiać na ten temat .... :cool1:

Ps...nie odwracaj uwagi moich potencjalnych klientów od cukru... :naughty::decayed:

właśnie jest bardzo istotne, teraz się przygotuj na to, że przyjadę Zetorem z przyczepą 10cio tonową po cukier więc przywieź go tyle abym nie miał niepełnego kursu :kox:

Opublikowano

masz zetora :mysli:

to podmień se tą maglownice,nie baw się w jakieś tanie naprawy :naughty: i tak pewnie w tym twoim parchu jest sporo części od snopowiązałki,kombajnu i taczki :gwizdanie: :decayed:

...i chyba od rozrzutnika,bo Olo mówił że ma teraz pełno gnoju na placu po ostatniej twojej wizycie :cool1:

Opublikowano
:tongue4:
Opublikowano

antonio,czujnik położenia pedału hamulca w B6 jest jeden,czy były różne? masz może nr części?

muszę kupić dla flamandzkiego bydlaka,a nie chcę się pierdolnąć,bo nie będzie potem kiedy wymienić.

Opublikowano

...to chyba będzie to... 1k2 945 511... :mysli:

Opublikowano

pozniej zobacze

Opublikowano

1k2 945 511

to kupię to w ASO,jakieś 45zł - zniżka.

Opublikowano

1k2 945 511

to kupię to w ASO,jakieś 45zł - zniżka.

...ale może upewnij się przed zakupem... :cool1:

Opublikowano