Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty 3M - Parking podziemny sektor B10 - CH Matarnia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no ale to musieliby zobaczyć,teraz raczej rzadko stoją,a jak na cb usłyszysz o suszarce,to się do kogoś przytulisz,ale na fotoradary idealny patent :naughty:

• Odpowiedzi 24,3 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Piraci :bicz3: jak na Poznań będziesz walił to posiane jest od Świecia do Bydgoszczy troche fotoradarów :naughty: i lubią suszyć :naughty:

Opublikowano

Piraci :bicz3: jak na Poznań będziesz walił to posiane jest od Świecia do Bydgoszczy troche fotoradarów :naughty: i lubią suszyć :naughty:

tam to śmigam regularnie i znam wszystkie miejsca już :good: a akurat będę musiał do Gliwic podskoczyć audicą to tak myślę o skróceniu sobie czasu podróży :gwizdanie: ale oczywiście noc, pusta droga i ewentualna zwierzyna leśna :decayed:

Opublikowano

tam to śmigam regularnie i znam wszystkie miejsca już :good: a akurat będę musiał do Gliwic podskoczyć audicą to tak myślę o skróceniu sobie czasu podróży :gwizdanie: ale oczywiście noc, pusta droga i ewentualna zwierzyna leśna :decayed:

zwierzyna leśna :gwizdanie:

2_1884120944_357_5747__.jpg

czyli w tym przypadku,jak będziesz jechał na ręcznym,to dojedziesz szybciej :polew:

Opublikowano
:polew:
Opublikowano

Tomek co z reszta osob z listy?

Opublikowano

czyli w tym przypadku,jak będziesz jechał na ręcznym,to dojedziesz szybciej :polew:

No chyba Ty :polew: :polew:

apropo takich ssaków leśnych w moim okolicach jest prawdziwe zagłębie..

w tamte wakacje, bodajże w lipcu między Lęborkiem a Wejherowem naliczyłem 16sztuk :polew: :polew:

jeszcze kojarzy mi się jak w okolicach Świecia też mnóstwo takich stoi.. :gwizdanie:

Opublikowano

ja tam codziennie jeżdżę :wallbash: zachciało sie żonki ze świecia :naughty: i do pracy mam 50km :kox: i zauważyłem że coraz to więcej rodaków zaczęło uciekać przed drogówką :naughty: przynajmniej 2 razy w tygodniu jakieś akcje mam po drodze

Opublikowano

w jakim sensie?

Opublikowano

Rdzewek a Ty jedziesz do Jarosławca?

Opublikowano

w tamte wakacje, bodajże w lipcu między Lęborkiem a Wejherowem naliczyłem 16sztuk :polew: :polew:

jeszcze kojarzy mi się jak w okolicach Świecia też mnóstwo takich stoi.. :gwizdanie:

W zeszla zime taka jedna rano wjazd do lasy lopata odsniezala :decayed: :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 20 Marzec 2011, 20:42_________________________________________________

w jakim sensie?

Ci co nie zaplacili to jada w koncu czy nie?

Opublikowano

w Sobotę może uda mi się przyjechać :gwizdanie:

Opublikowano

Przy wylocie z płatnej w nowych marzach w kierunku CSW stoi pare sztuk :naughty:

Opublikowano

no miga się kanalia :wallbash:

Opublikowano

W zeszla zime taka jedna rano wjazd do lasy lopata odsniezala :decayed: :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 20 Marzec 2011, 20:42

Ty się śmiej, ale tak z kilometr od mojej wioski ostatnio takie Rumunki stoją, i jak je rano alfons rozwiezie to pierwsze co podjazdy do lasu muszą odśnieżać :decayed: mi jeszcze drogi do firmy nikt nie odśnieży a tam już przejazd jest idealny :polew: :polew:

[no miga się kanalia :wallbash:

Ciiii.. :gwizdanie:

Opublikowano

w Sobotę może uda mi się przyjechać :gwizdanie:

chicken :decayed:

Opublikowano

Ci co nie zaplacili to jada w koncu czy nie?

wykładam za łajzy kase i na miejscu oddadzą :cool1:

...chyba :mysli:[br]Dopisany: 20 Marzec 2011, 20:47_________________________________________________

mi jeszcze drogi do firmy nikt nie odśnieży a tam już przejazd jest idealny

:polew: :polew: :polew:
Opublikowano

...chyba :mysli:

:good:
Opublikowano

...chyba :mysli:

:good:

łepski,ale jest litr cytrynówy na łeb,jak ty se z tym poradzisz :polew:

...cos czuję,że tym razem,na plaże zawita jetta :decayed:

Opublikowano

Dzisiaj śmigałem quadem po plaży i muszę przyznać że tragedii nie ma, chociaż woda jeszcze nie ta :polew: :polew: