Opublikowano 24 Kwietnia 201115 l Wesołych świąt wszystkim ! [br]Dopisany: 24 Kwiecień 2011, 13:38_________________________________________________o f*ck pierwszy post na policyjnej stronie...
Opublikowano 24 Kwietnia 201115 l semka wesołych świąt. mam pytanko szukam kogoś kto zakodował by mi nowy licznik do b7 2.0tdi ????????? oczywiście okolice 3-miasto
Opublikowano 25 Kwietnia 201115 l Gili jak tam multi??Slyszalem dobre wiesci z frontu no..podobno jeździ...
Opublikowano 26 Kwietnia 201115 l nareszcie Lodówa pojechał i mam święty spokój.....bo gdzie do c**ja.... ...a tak poważnie to trafiła mu się za***ista furmanka,1 właściciel,wypasiona,serwisowana,udokumentowany przebieg i takie tam... ....a tu parę fotek na szybko robione.... https://picasaweb.google.com/101337658827256215423/AudiA6?authkey=Gv1sRgCImAoanyxpbNkQE#
Opublikowano 26 Kwietnia 201115 l Nie no kur.wa A6 kupił? Zdrada! Ale auto super :> :>[br]Dopisany: 26 Kwiecień 2011, 17:15_________________________________________________Zresztą Lodówa i Allroad z mega prześwitem? Nie no nie wierzę I co, teraz gwint w Allroadzie?
Opublikowano 27 Kwietnia 201115 l Rdzewek Lodówa twoją kasę za fele przeznaczył na .... ...jak go zawiozłem na Nord to tylko coś pod nosem szepnął ...a c**j Rdzewek jeszcze poczeka...
Opublikowano 27 Kwietnia 201115 l i chooj i dobrze a myślałem, że tylko mi się udało go wyj3bać na $$$ Rdzewek tak na poważnie to żarników jeszcze nie mam ale są zamówione i koleś czeka na dostawę
Opublikowano 27 Kwietnia 201115 l Rdzewek Lodówa twoją kasę za fele przeznaczył na .... ...jak go zawiozłem na Nord to tylko coś pod nosem szepnął ...a ch*** Rdzewek jeszcze poczeka... ale chociaż wy***ał to na coś ładnego czy jakieś pasztety posuwał ? :polew:
Opublikowano 27 Kwietnia 201115 l ...kupił szlugi whisky cole i dwie felgi poszły się je3ać,więc jak myślisz co mógł za resztę zrobić.... tylko wypić szybko to co kupił i wydać resztę chaisu na starą grubą Murzynice co już z daleka je3ała octem......
Opublikowano 27 Kwietnia 201115 l jeżeli zrobił ją w aucie to można powiedzieć że był to chrzest bojowy nowego samochodu :naughty: jak już wytrzymał taką "burzę", to już z wszystkim sobie poradzi :polew: