Opublikowano 5 Marca 201412 l Mateogda mi zamawial,nie pamietam,cos takiego u mnie tradycyjnie,wszystko co kupuje do auta,musi swoje odstac,więc i śruby sa w kartoniku:decayed:,raczej nie bede ich zakładał
Opublikowano 6 Marca 201412 l Sprzedales? Jeszcze nie ale jest zainteresowany, zobaczymy co z tego wyjdzie. Na razie stoi na chyloni, bo nie mam jak się nim zająć. Wczoraj zacząłem rehabilitację, więc mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu będę już bardziej ruchliwy i coś podziałam.
Opublikowano 9 Marca 201412 l To mydło jeszcze ma tego paździerza ?? Truskawka, Gili "robicie" w transporcie - szukam opon 365/80R20. Rzadki już temat bo wszystko lata na 22,5 a ja potrzebuję do przyczep rolniczych oczywiście używek w dobrej cenie...
Opublikowano 9 Marca 201412 l Siema chłopcy i dziewczęta!! jadę kurzyć jutro w wasze knieje Gdańsk róg Stagiewnej a Motławskiej omijać szerokim łukiem, jak bede parę dni to wbijam na spota o ile ktoś się zjawi chleba i soli nie wymagam ale FlaszkJe bardzo chętnie o ile nie będę prowadził
Opublikowano 9 Marca 201412 l Alvaro my od lat bierzemy od nich i złego słowa powiedzieć nie moge O nas
Opublikowano 9 Marca 201412 l chleba i soli nie wymagam ale FlaszkJe bardzo chętnie o ile nie będę prowadził Terefere tutaj świerzaki przywożą:grin:
Opublikowano 9 Marca 201412 l chleba i soli nie wymagam ale FlaszkJe bardzo chętnie o ile nie będę prowadził Terefere tutaj świerzaki przywożą:grin: w sumie,firma nie zbiednieje