Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty 3M - Parking podziemny sektor B10 - CH Matarnia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A jest ktoś z centrum Gdańska??

• Odpowiedzi 24,3 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wpadnę na pewno tylko że najszybszy termin kiedy będę na pomorzu do dopiero marzec :kwasny:

to dobrze poczytaj ,bo możemy się po drodze minąć :decayed:
Opublikowano
  • Autor

A jest ktoś z centrum Gdańska??

z Gdańskiem to mamy kłopot, bo większość jest z Gdyni :evil:

Jakoś tacy 'nieruchliwi' są Ci Gdańszczanie, no nawet dla nich specjalnie spoty przenieśliśmy... :)

Opublikowano

dlaczego minąć?

Opublikowano

dlaczego minąć?

na spocik ogólnopolski lecimy :decayed:
Opublikowano

Gdańsk zawsze byl taki i na zawsze taki pozostanie :wallbash: Zamulony i leniwy :polew: No ale to moje rodzinne miasto więc mam nadzieję że dzięki EURO 2012 coś się ruszy[br]Dopisany: 09 Styczeń 2009, 21:48_________________________________________________podrzucie link a propos spota może też się wybiorę[br]Dopisany: 09 Styczeń 2009, [br]Dopisany: 09 Styczeń 2009, 21:49_________________________________________________to ten w bukowinie?

Opublikowano

to ten w bukowinie?

Tak
Opublikowano

aha wygląda na calkiem calkiem ale mi niestety nie w glowie takie wypady bo trza zbierać siano na turbawke bo chyba zaczyna się sypać ;( pozdrawiam all z pomorza :notworthy:

Opublikowano

tomeks32 Toyota kupiona?? Próbowałeś sprawdzić VIN w Chwaszczynie??

Opublikowano
  • Autor

a no własnie panie Tomaszu ! Bo muszę się karnąć tą tojka..... :disgust:

Też mam w domu ancymona co się takie barachło podoba.... :)

Opublikowano

tomeks32 Toyota kupiona?? Próbowałeś sprawdzić VIN w Chwaszczynie??

jeszcze nie :disgust:,chyba wezmę tą z Chojnic,na razie chcą 79500,dałem im propozycje,75000 i przyjeżdżam z gotóweczką :hi:,czekam na odpowiedz,jak się zgodzi to ma przyjechać do gdyni i [pojedziemy do TOYOTA Chwaszczyno na sprawdzenie auta.Brałbym tego z wawy,ale okazało się ze jest do opłat,a akcyza 18,6% :kwasny:,po za tym jakbym miał opłacac zkcyzę,to sam bym sobie przywiózł :cool1:,nawet dzisiaj dzwoniłem do jednego z niemcowni,ale jest zarezerwowany do poniedziałku.

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=96713391&__lp=37&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=24100&makeModelVariant1.modelId=28&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=110&minPowerAsArray=KW&vehicleCategory=Car&segment=Car&fuel=DIESEL&minFirstRegistrationDate=2006-01-01&siteId=GERMANY&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&customerIdsAsString=&lang=pl&pageNumber=1

ale przebieg spory,ten z chwaszczyna jest krajowy,rok młodszy i ma 26000km.,[br]Dopisany: 09 Styczeń 2009, 22:21_________________________________________________

a no własnie panie Tomaszu ! Bo muszę się karnąć tą tojka..... :disgust:

Też mam w domu ancymona co się takie barachło podoba.... :)

Przemuś,niedziwię się tym babom,to naprawdę zajbiste autko :naughty:

Opublikowano
  • Autor
to naprawdę zajbiste autko

ja niestety nie gustuję w takich autach... a i do tojot nie mam przekonania siakoś ( ot takie moje widzimisie )

jak moja wsiadła kiedyś do vitarki, to usłyszałem taki komentarz : "faaajnie, wysooko"

glupek2.gif

Opublikowano

mysle ze teraz jest jakis trend na suv-y i pseudoterenowki jeden moj szef kupil sobie x5 drugi szuka forestera

zreszta mysle ze jak by robili A4 w wersji Allroad to bym taka chcial miec

Opublikowano

polskie drogi wymuszają takie auta... :wink4:[br]Dopisany: 10 Styczeń 2009, 09:31_________________________________________________dziewczyny jakiś czas temu już pytałem czy mamy kogośw ekipie kto bawi się Photoshop'em albo innym programem do grafiki :mysli: Przydało by się zrobić fajną tapetkę do pierwszego posta - w spotach żuławskich już "walczymy" z czymś takim :wink4:

http://www.a4-klub.pl/smf/spoty_zulawskie_niedziela_28xii_godz_1600_info_pierwszy_post-t8394.0.html;msg655307#msg655307

Opublikowano
  • Autor

ee tam, po cholerę... temat jest podwieszony i jak jest coś wielkiego wstawionego trzeba od cholery przewijać jak się przechodzi na kolejną stronę

Opublikowano

a mi właśnie chodzi o to żeby powyłączać podwieszanie (też ich nie lubię - tego zbędnego przewijania...) a w tytule napisać że "info w pierwszym poście" i właśnie w tym pierwszym poście zapodać tapetkę i info o spotach...

Opublikowano
  • Autor

a tak to co innego...ale lepsze od cukierków są dokładne informacje :) (mapka czy cokolwiek) :)

Opublikowano

Przemas nie mamy do czynienia z taboretami :decayed: jak ktoś śmiga po forach internetowych to i poradzi sobie ze znalezieniem w necie lokalizacji no nie ? :wink4:

Opublikowano
  • Autor

taak, weź tak powiedz "nowemu" człowiekowi :>

niby racja, ale sam wiesz....

Opublikowano

Pre jest ostatnio bardzo sceptyczny :cool1:,czyżby przechodził jakiś kryzys :mysli:

:tongue4::decayed: