Opublikowano 14 Kwietnia 200917 l Normalnie można byłoby napisać scenariusz jakiegoś brazylijskiego serialu po każdym spocie
Opublikowano 14 Kwietnia 200917 l Tomeczku, looknij sobie tutaj w zawieszenia : http://www.a4-klub.pl/smf/rozne/SiA.pdf a, przypomnij jakie kolory ma Jacek ? biały i zielony ? u Jacka biały i zielony mojej sprężyny niema w wykazie jutro spojrzę w dzień dokładnie jakie to kolory,może ten różowy to brąz ,chociaż jest w wykazie jedna sprężyna 1BE/1BV z różowym paskiem,w każdym bądź razie według wlepki mam 1BE,ale różnie mogło być,może poprzedni właściciel zmienił sprężyny na nie takie jak powinien?
Opublikowano 14 Kwietnia 200917 l No ktos musi.Pan Tomasz cichy ostatnio to ja za 2 musze. Tomasz?? mówisz o sobie czy jak?? :kox: Tomek mi nigdy nie dogryzał :tongue4: :tongue4: Prawda Tomeczku?? :naughty:
Opublikowano 14 Kwietnia 200917 l Bieniek zawsze mi dogryza ;( ;( ;( ;( to boli :polew: :polew: Alona na to panadol pomaga
Opublikowano 14 Kwietnia 200917 l Mi rudy nie pasuje :tongue4: a jaki kolorek lubisz? bo to teraz nie problem [br]Dopisany: 14 Kwiecień 2009, 23:23_________________________________________________Fazy Ty nie zapomnij o sobocie !!!
Opublikowano 14 Kwietnia 200917 l Mi rudy nie pasuje :tongue4: a jaki kolorek lubisz? bo to teraz nie problem [br] on woli blond :polew: :polew: :polew:
Opublikowano 14 Kwietnia 200917 l dobra, wy tu spamujcie a ja ide spać kolorowych koszarów :gwizdanie:
Opublikowano 14 Kwietnia 200917 l W ogole JAca lajdaku dopiero dzisiaj sie przyznales,ze przechodzisz na zla strone mocy :hi: To chyba gatuluje co? :naughty: Szkoda,ze Kaletka jest bo bysmy parade Ci zrobili.
Opublikowano 14 Kwietnia 200917 l Mi rudy nie pasuje :tongue4: a jaki kolorek lubisz? bo to teraz nie problem jemu po prostu nie pasują myszki,woli joysticki :gwizdanie:
Opublikowano 14 Kwietnia 200917 l Mi rudy nie pasuje :tongue4: a jaki kolorek lubisz? bo to teraz nie problem jemu po prostu nie pasują myszki,woli joysticki :gwizdanie: Zacytuj mi prosze co masz na napis na szybie z tylu drogi kolego :naughty:[br]Dopisany: 14 Kwiecień 2009, 23:27_________________________________________________ Jaca ja amnezji nie mam,sobota mur beton I pelna konspira i dyskrecja :tongue4: Fazy podac moj adres zebys zajechal :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Opublikowano 14 Kwietnia 200917 l muahaahahahahahaha :polew: :polew: TomekS :polew: :polew: :good: :good:
Opublikowano 14 Kwietnia 200917 l W ogole JAca lajdaku dopiero dzisiaj sie przyznales,ze przechodzisz na zla strone mocy :hi: To chyba gatuluje co? :naughty: Szkoda,ze Kaletka jest bo bysmy parade Ci zrobili. no ja mam nadzieję że jednak zrobicie
Opublikowano 14 Kwietnia 200917 l pelna konspira i dyskrecja tongue4 tongue4 Fazy podac moj adres zebys zajechał ale z gościami bez karków