tomas3miasto Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 witam Padł mi skraplacz do klimy Co lepiej kupić używkę czy nowy zaminnik Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 ja bym stawiał na nowy... zresztą Tomek... tydzień temu wywaliłem swój stary jeszcze z B6tki, który pewno działał... szkoda, że wcześniej nie napisałeś.. dałbym Ci go chociaż na spróbowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas3miasto Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 wczoraj padł a raczej wystrzelił ciśnienie wywaliło czujnik razem z częścią rurki A ile taki nowy może kosztować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLO_GDA Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 wczoraj padł a raczej wystrzelił ciśnienie wywaliło czujnik razem z częścią rurki A ile taki nowy może kosztować jak chcesz zespawac cus z aluminium to wpadaj ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas3miasto Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 chętnie bym to pospawał ale to co się urwało (cały gwint) zostało w czujniku i chyba się nie da tego wykręcić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 no nowy to gdzieś zdaje się od 350zł wzwyż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas3miasto Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 na allegro znalazłem za 300 zł http://www.allegro.pl/item600680721_audi_a4_11_2009_01_2003r_skraplacz_klimatyzacji.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 najpierw myślałem, że se facet zamontował kominek w aucie, potem zobaczyłem dopiero co to za Nissan... Zaraz powiecie, że już 100 lat jeździ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 najpierw myślałem, że se facet zamontował kominek w aucie, potem zobaczyłem dopiero co to za Nissan... Zaraz powiecie, że już 100 lat jeździ dobrze że masz dwaipółtedei ,doszedłeś go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 dobrze że masz dwaipółtedei ,doszedłeś go chopie, żadnych problemów nie miałem... doszedłem dwa razy, fakt, że raz gt-r został przyblokowany przez pojazd komunikacji miejskiej. No ale potem to już nic go nie blokowało doobreeee są te nasze ałta panie Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 kox :slina: gdzie upolowales tego kota :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 kox :slina: gdzie upolowales tego kota :?: widzę, że Ci się podoba ten Golf GT ? Sorki, że tylko taki mały fragment, ręka mi się machła (Rumia-Reda odcinek) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Piękny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Piękny co ? Twój mesio ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Miałem na myśli tą 190-ke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Miałem na myśli tą 190-ke ufff, bo już myślałem, że tę babę z siatami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Mietek nie jest piękny, mietek jest wygodny GTR jest piękny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 aaa, alvaro.. robiłem "drobne" zakupy w Gajosie - mogłem do Ciebie zadzwonić, co by na zniżkę kupować ? A Twoje auto ? Jak, wygodne ? Da się jeździć paździochem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 ps. co do tej ankiety to już ją chyba można zamknąć co ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi