Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty 3M - Parking podziemny sektor B10 - CH Matarnia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja dopiero wstałem bo na weselichu byłem :gwizdanie:

• Odpowiedzi 24,3 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ambulans dzisiaj namierzony o godz. 05.00 a.m. w babim dole koło lachociągów :decayed:

Opublikowano

Ok to słuchajcie, teraz zagwozdka w stylu "dziwa" :) Chciałem sprawdzić poziom oleju, więc wyjechałem z garażu, silnik pracował z 15sek - na bagnecie poziom poniżej minimum... po głębokich przemyśleniach do głowy przyszło mi tylko jedno: "k**wa mać" :) Pojechałem na obwodnice przegonić auto do Gdyni i z powrotem. Wróciłem, zgasiłem silnik, sprawdziłem znowu i o dziwo pokazało więcej, bo połowę... I o co tu chodzi? Przecież po trasie powinno pokazać mniej a nie więcej?

Opublikowano

A nie powinieneś sprawdzać przed odpaleniem gdy jest zimny lub dopiero gdy olej spłynie do miski ? :blink:

Przecież nie da się sprawdzić poziomu oleju gdy jest rozlany po całym silniku. :gwizdanie:

Opublikowano

Wiem, ale mam dosyć mały garaż i niestety muszę z niego wyjechać żeby otworzyć maskę :) Sprawdzę dokładniej jutro, przed wyjazdem z pracy. Ale co mnie zastanawia to to, dlaczego po zaledwie 15sek pracy silnika poziom oleju był niższy niż po przelocie po obwodnicy? :mysli: Może znów popadam w paranoję :polew: Jak się nie mam czym martwić to czuję się nieswojo :polew:

Opublikowano

Teraz pytanie co Chłodnia robił kolo lachociągów o 5:00 :shocked: :> :> :> :decayed:

Opublikowano

chłodził ich zapał :polew:

Opublikowano

Wiem, ale mam dosyć mały garaż i niestety muszę z niego wyjechać żeby otworzyć maskę :) Sprawdzę dokładniej jutro, przed wyjazdem z pracy. Ale co mnie zastanawia to to, dlaczego po zaledwie 15sek pracy silnika poziom oleju był niższy niż po przelocie po obwodnicy? :mysli: Może znów popadam w paranoję :polew: Jak się nie mam czym martwić to czuję się nieswojo :polew:

Tylko na zimnym możesz dobrze sprawdzić poziom oleju. W Twoim wypadku najlepiej byłoby wypchnąć auto z garażu bo odpalenie nawet na chwile z powoduje że olej rozleje się po silniku i odczyt nie będzie już dokładny. :wink4:

Opublikowano

Oki, dzięki :) A tak przy okazji mam do oddania lampy przednie do B5 przed II liftem, oba kierunki + prawa BOSCH, lewa TYC, jeśli ktoś jest zainteresowany niech da znać ;)

Opublikowano

Teraz pytanie co Chłodnia robił kolo lachociągów o 5:00 :shocked: :> :> :> :decayed:

doglądał interesu :cool1:

Opublikowano
:polew: :polew: :polew:
Opublikowano
:siema:
Opublikowano

Czesc kombajnisto :hi::cool1:

Opublikowano

Czesc kombajnisto :hi::cool1:

gospodarzu jak już :gwizdanie:

Opublikowano

Wybacz :notworthy:

to sie wiecej nie powtorzy :no: :>

Opublikowano

widziałeś mojego ojca audice??

Jest wrzucona w pozostałe Audi

Opublikowano

No wlasnie sobie obejzalem...tez sie na taka czailem ... :evil: no ALE ...

Opublikowano

ładne autko i widać że zadbane

pozdrawiam

Opublikowano

Coś Gili z Fazym się nie odzywają :mysli: