Patrykbor Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 I jak tam Tomeks słońce ty moje wiadomo coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zbieraj chętnych misiaczku,jak będzie lista,zaraz działam:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Za dużo pytasz, działaj ku**a wiesz,że w majówkę mam formę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Z chętnych to narazie ja żonka i córa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Za dużo pytasz, działaj ku**a wiesz,że w majówkę mam formę... Że niby do Ciebie mamy zawitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Za dużo pytasz, działaj ku**a wiesz,że w majówkę mam formę... Że niby do Ciebie mamy zawitać z chęcią bym się gdzieś ruszył,ale widać niema chętnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Pany ma ktos 18" uzyczyc? Chce oddac moje do prostowania,a nie mam jak auta postawic. Kolki w moim garazu nie wchodza w gre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Chcesz to Ci mogę 16" pożyczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Pany ma ktos 18" uzyczyc?Chce oddac moje do prostowania,a nie mam jak auta postawic. Kolki w moim garazu nie wchodza w gre. Masz takie wielkie tarcze, że bez kół dasz rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Pany ma ktos 18" uzyczyc?Chce oddac moje do prostowania,a nie mam jak auta postawic. Kolki w moim garazu nie wchodza w gre. Masz takie wielkie tarcze, że bez kół dasz rade :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booster Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Pany ma ktos 18" uzyczyc?Chce oddac moje do prostowania,a nie mam jak auta postawic. Kolki w moim garazu nie wchodza w gre. podjedź do mnie to użyczę ci moje OZety, ale max do 15 maja bo będę na nie slicki naciągał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Podjade w tyg. MAsz na nich oponki jakies? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booster Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 są letnie w dobrym stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Jezdzone nie bedzie. Postawie na kola i w CNF powinni sie w 1-2 dni wyrobic. Zadzwonie w pn i obadam jak u nich z terminami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Jest tu ktoś z Nowego Dworu Gdańskiego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Ja jestem raz w tyg w ndg. Co tam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 kolega chce jechać zobaczyć tego golfa, znasz może handlarza czy coś ? VW GOLF IV GTi 1.9TDi ALU16 KLIMA SKÓRY REJESTR (4215270800) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Nie znam. Bede w tyg to moge zobaczyc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 może jutro podjadę luknąć, zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vwbartus Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 kolega chce jechać zobaczyć tego golfa, znasz może handlarza czy coś ? VW GOLF IV GTi 1.9TDi ALU16 KLIMA SKÓRY REJESTR (4215270800) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. 1. w tych latach nie wychodziły ASZ 130 ps jest to 110 Ps 2 , brak spryskiwaczy lamp a musi mieć bo jest w pakiecie zima 3 odkrec przednie nadkola i zobacz czy na błotnikach sa pochłaniacze wody (takie gąbki ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi