Tomeks Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 pogadam z sąsiadami lepiej pogadaj z sąsiadkami [br]Dopisany: 05 Marzec 2009, 23:23_________________________________________________ To moze jak wypali to za tydz tez zrobic ognicho??? Lipa,ze nie zdaze dojechac najbardziej to Giliego koń będzie zawiedziony :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca.13 Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 bieniek pomyśl coś i wpadnij do nas przecież miałeś tak zrobić ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Znajac Ciebie to odpoczywal nie bedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 najbardziej to Giliego koń będzie zawiedziony :gwizdanie: Ja nie mam konia, ale mogę przywieźć, od wujka jak naprawdę potrzebujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 JAca fizycznie nie dam rady wrocic z wawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca.13 Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 więc szykuj się na nastepną sobotę (oczywiście jeśli Gili nas nie wywali) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Będziemy z FAZYM w Kościerzynie o 18tej jak nie wiecie gdzie to link na dole. Rondo Kaszubskie to pierwsze jadąc od Gdyni/Gdańska, pierwszy zjazd w prawo kierunek Łeba i pierwszy parking po prawej [br]Dopisany: 05 Marzec 2009, 23:34_________________________________________________Nie zapomnijcie zabrać kocyków Na ognisko jest dużo ciekawych miejsc w okolicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca.13 Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 umówiliśmy się na stacji w Żukowie o 17.30 i stamtąd ruszamy na Kościerzynę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Rozumiem że na Orlenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Rozumiem że na Orlenie si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 si Grazie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 No dziewczyny, to kto jedzie żeby wiedzieć kogo się spodziewać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 No dziewczyny, to kto jedzie żeby wiedzieć kogo się spodziewać no jedziem jedziem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 no jedziem No to że Ty i Jaca jedzie to ja wiem ale kto jeszcze?? Tomek frekwencje w newbe masz chyba 100% :polew: zaraz 2000 postów Ci trzaśnie http://www.a4-klub.pl/smf/profiles/tomeks32-u10508.html;sa,showPosts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 no jedziem No to że Ty i Jaca jedzie to ja wiem ale kto jeszcze?? Łepski chyba tyż Tomek frekwencje w newbe masz chyba 100% :polew: zaraz 2000 postów Ci trzaśnie http://www.a4-klub.pl/smf/profiles/tomeks32-u10508.html;sa,showPosts w technicznych mam 1 do 2 postów na miesiąc :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 w technicznych mam 1 do 2 postów na miesiąc :gwizdanie: I zawsze "też tak myślę" albo "zapnij vaga" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 I zawsze "też tak myślę" albo "zapnij vaga" Syndrom niejakiego Pana D.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 I zawsze "też tak myślę" albo "zapnij vaga" no co ty wale same emotikony Łłłłłepski jedziesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Sądzę, że chyba raczej podejrzewam iż zastanowie się i pojadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 to bądź o 17 przy zjeździe na Witomino,koło kościoła jest pętla autobusowa,będziemy tam czekali z mydłowatym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi