wypsiu Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 siemata ... ja wczoraj dotarłem o 23,00 do domku, przez te bączki miałem dzień opóźnienia.... a co do mojego fiutka to Bieniu mi przez dwa dni powtarzał że jest za***isty i słodziutki .... Tomeks blacpolone ma filmik jak zostałeś znokautowany i skopany ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Dawaj ten filmik :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Dawaj ten filmik :decayed: chłopaki dzwonili i mówili że mają więc może dzisiaj wieczorem jak wrucą z pracy to podeślą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 KO. nie było dawaj filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 A gdzie dziś spot i o której? Może uda mi się wyrobić z czasem grill :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 no,można by ojebac jakiegoś gnata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasera Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Wypsiu dawaj filmik Ja też mam małe co nieco u siebie w telefonie PS. pokazałem chłopakom od siebie zdjęcia i stwierdzili,ze na następny zlot jadą na pomorze Podobno w BT brakowało cytrynówy :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 no,można by ojebac jakiegoś gnata ale ja gdzieś dopiero na 20stą czas przestawiliśmy o godzinę do przodu przez co dłużej jest widno i mam więcej roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 lukasera,dawaj filmiki,reszta też,ZERO CENZURY PS. pokazałem chłopakom od siebie zdjęcia i stwierdzili,ze na następny zlot jadą na pomorze Podobno w BT brakowało cytrynówy :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 i co robimy??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 mi dzisiaj bardziej pasuje matarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Matarnia o 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 kto jeszcze bedzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 mi wpiszcie eNkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 jak zwykle pałko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 No to kto jeszcze bedzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 jaca ma być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateogda Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Bieniek miej Ty umiar!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nonilion Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Jadę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasera Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Tomeks pałko nie musisz mi pisać na PW, że dzięki mnie zlot był za***isty i że mi obrobisz knage jak do Ciebie przyjade :gwizdanie: A tak serio dzięki Pomorzaki jaz zwykle było za***iście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi