Jose Opublikowano 14 Września 2008 Opublikowano 14 Września 2008 Jestem posiadaczem Audi A4 od półtora miesiąca i zauważyłem, że olej wycieka przy turbinie. Co to może być?
krzyniek Opublikowano 14 Września 2008 Opublikowano 14 Września 2008 przy turbinie ...zrób może zdjęcie będzie łatwiej
spanky Opublikowano 14 Września 2008 Opublikowano 14 Września 2008 Jestem posiadaczem Audi A4 od półtora miesiąca i zauważyłem, że olej wycieka przy turbinie. Co to może być? sprawdz obejmy przy turbo czy sa dobrze sciagniete ... poza tym moze walic spod dekla i sra olejem na turbulm .. fotka duzo wyjasni ...
Jose Opublikowano 16 Września 2008 Autor Opublikowano 16 Września 2008 Fotki wrzucę jutro, ale olej leci chyba spod tych obejm. A tak przy okazji. Chcę zmienić olej i nie wiem czym zalać i ile wchodzi tego oleju?[br]Dopisany: 15 Wrzesień 2008, 17:15_________________________________________________ To wygląda tak. Leci w miejscu strzałki.
mcm Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 jak leci spod opaski to na pewno ta guma jest przetarta wymień ją i po kłopocie
spanky Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 Fotki wrzucę jutro, ale olej leci chyba spod tych obejm. A tak przy okazji. Chcę zmienić olej i nie wiem czym zalać i ile wchodzi tego oleju?[br]Dopisany: 15 Wrzesień 2008, 17:15_________________________________________________ To wygląda tak. Leci w miejscu strzałki. to odkrec obejmu ,zejmij gumowy przewod obejrzyj i wymien na nowy [na 99% zostal przeciety przez cybant]
rikardo Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 Może wystarczy tylko dociągnąć obie objemki
mcm Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 Może wystarczy tylko dociągnąć obie objemki ja dociągałem i nadal leciało, jak zdjąłem opaskę okazało się że wąż przetarty
spanky Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 Może wystarczy tylko dociągnąć obie objemki nie kombinuj tylko sprawdz .. te przewody padaja na potege ...
Jose Opublikowano 16 Września 2008 Autor Opublikowano 16 Września 2008 Wielkie dzięki. Myślałem, że to coś poważniejszego.
Rekomendowane odpowiedzi