Rikke Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Witam , jestem nowa , wiec z gory przepraszam jesli popelnie jakis blad , z czasem pewnie bedzie ich coraz mniej macie jakis pomysl czy warto zmienic zawieszenie bv? na trasie jest rewelacja , gorzej juz w miescie i na bocznych trasach . Jest grono osob ktore radza nie dotykac nic nie zmieniac , a Wy jakie macie zdanie w tym temacie?
Kujoo Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Jak sporo jeździsz po bocznych drogach to możesz zmienić na 1BE. A jakie masz koła założone?
Rikke Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Kola mam 16 co do zmiany , jak to wyglada , czy mozna zmienic same sprezyny czy amory tez?
Kujoo Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Same sprężyny powinny podejść, amory chyba są podobne, ale nie jestem w 100% pewny, niech wypowie się ktoś bardziej ogarnięty w temacie.
Rikke Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Panowie , jest ktos kto mi napisze konkretnie co z tym zawieszeniem , czy moge zmienic same sprezyny?
MAT1000 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zostaw jak jest.Jest temat taki: http://a4-klub.pl/index.php?/topic/98994-all-b6b7-obnizenie-zawieszenia-sprezynami-jak-dobierac-zakres-mas-osi/ i taki http://a4-klub.pl/index.php?/topic/151805-all-b6b7-akcja-zbiorowa-rozkminiamy-zawieszenie-1ba-vs-1be-kat-mas-osi/Ze zmianą oryginalnych sprężyn na inne to bardzo duża loteria, jak nie trafisz to tył może siedzieć a przód się podnieść lub odwrotnie.Amorki też do wymiany, bo są pod krótsze sprężyny, więc jak je założyć do dłuższych sprężyn ???Jakiej średnicy masz felgi ? Jak 17" to możesz zmienić na 16" z oponami 215/55 i jakiś tam komfort powinien się pojawić Tylko do 2.7 nie każda 16" podejdzie ze względów na hamulce.
jacek70 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Za dużo jak widzisz z tym kłopotu. Pozostaje przywyknąć lub zmienić komplet.
Rekomendowane odpowiedzi