Kubachan Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Witam wszystkich. Od niedawna mam problem. Może na początku pokażę jak wygląda moje radio. Zawsze słuchałem radia mając włączone TP i RDS i nie było żadnych problemów, ostatnio wcisnąłem AS i pojawił się problem pikania przy lekkim szumieniu radia. (zarówno przy włączonym i wyłączonym AS) Nie przeszkadzałoby mi to, gdyby nie fakt, że kupiłem Transmiter FM i na częstotliwości, którą ustawię także występuje pikanie po ok. 10 sekundach.
VePest Opublikowano 1 Września 2014 Opublikowano 1 Września 2014 Witam. Mam oryginalne radio w audi a4 b5 z 97 r. I mam ten sam problem.
jacek70 Opublikowano 1 Września 2014 Opublikowano 1 Września 2014 Masz za dużo powłanczanych funkcji. Nie pamiętam od której pika dlatego proponuję wyłącz wszystko co się da: rds,tp ,as,trafić. Potem sprawdzaj od czego pika.
Kubachan Opublikowano 10 Września 2014 Autor Opublikowano 10 Września 2014 Tak, wystarczyło przytrzymać przez chwile TP lub RDS, nie pamietam już. Dzięki.
Karolina Izabella Anna Opublikowano 19 Lipca 2016 Opublikowano 19 Lipca 2016 Witam wszystkich. Od niedawna mam problem. Może na początku pokażę jak wygląda moje radio. Zawsze słuchałem radia mając włączone TP i RDS i nie było żadnych problemów, ostatnio wcisnąłem AS i pojawił się problem pikania przy lekkim szumieniu radia. (zarówno przy włączonym i wyłączonym AS) Nie przeszkadzałoby mi to, gdyby nie fakt, że kupiłem Transmiter FM i na częstotliwości, którą ustawię także występuje pikanie po ok. 10 sekundach. Mam to samo.. na samym radiu i teraz jak podłączyłam transmiter usb też pika;/ Witam wszystkich. Od niedawna mam problem. Może na początku pokażę jak wygląda moje radio. Zawsze słuchałem radia mając włączone TP i RDS i nie było żadnych problemów, ostatnio wcisnąłem AS i pojawił się problem pikania przy lekkim szumieniu radia. (zarówno przy włączonym i wyłączonym AS) Nie przeszkadzałoby mi to, gdyby nie fakt, że kupiłem Transmiter FM i na częstotliwości, którą ustawię także występuje pikanie po ok. 10 sekundach. Mam to samo.. na samym radiu i teraz jak podłączyłam transmiter usb też pika;/ Pomogło wyłączenie TP
Rekomendowane odpowiedzi