Fawor Opublikowano 14 Września 2008 Opublikowano 14 Września 2008 podlanczalem neony w bagazniku od tuby zrobilo sie spiecie bezpieczik zostal wymieniony ale oswietlenia nie ma a centralny zamek dziala takze z bezpiecznikiem wszystko ok gdzie szukac dalej przyczyny?jakies przekazniki czy co jesli tak to gdzie one sie znajduja?
leoncjo Opublikowano 15 Września 2008 Opublikowano 15 Września 2008 Do sprawdzenia wyłącznik lampki w zamku w klapie pabaznika, może coś z kabelkiem pomiedzy włącznikiem w klapie a lampką ?? Dokładnie nie pamietam jak jest w A4 ale w B4 wyłącznik ten zwiera żarówkę do masy - zaświeca się więc wydaje mi się, że tu będzie analogicznie. Sprawdź czy na lampce masz zasilanie. Jak czegos nie będziesz wiedział postaram się sprawdić u siebie co i jak działa.
Fawor Opublikowano 15 Września 2008 Autor Opublikowano 15 Września 2008 bylo sprawdzane i nie ma wlasnie zasilania:/ nic ide szukac dalej przyczny
krystiano91 Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 Podpinam się do tematu odnośnie braku oświetlenia w bagażniku. Czy jest jakieś rozwiązanie na ten problem?
Tom A4 Opublikowano 23 Maja 2010 Opublikowano 23 Maja 2010 Pod tapicerka na klapie bagażnika jest włącznik z kulka wewnątrz to on jest naczestrza przyczyna braku oświetlenia w bagażniku ja miałem identyczny problem i to właśnie ten włącznik był winny WYLACZONY ZALACZONY[br]Dopisany: 23-05-2010, 17:57:51_________________________________________________ Jego nr to 4A0 959 905
Rekomendowane odpowiedzi