Andrzej07 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Jak w temacie problem z uruchomieniem laptopa , po włączeniu pojawia się taki oto komunikat Może ktoś pomóc? Pozdrawiam Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
boro81 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Kolego Błąd programu DaemonTools Lite przez niego masz ten błąd , w trybie awaryjnym (podejrzewam że nie możesz się w normalnym zalogować ) usuń program i po sprawie , w kwesti wejścia w tryb awaryjny , zaraz po uruchomieniu wciśnij i przytrzymaj f8 i wybierz z listy tryb awaryjny , pozdrawiam
Andrzej07 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Kolego Błąd programu DaemonTools Lite przez niego masz ten błąd , w trybie awaryjnym (podejrzewam że nie możesz się w normalnym zalogować ) usuń program i po sprawie , w kwesti wejścia w tryb awaryjny , zaraz po uruchomieniu wciśnij i przytrzymaj f8 i wybierz z listy tryb awaryjny , pozdrawiam Dziekuje za szybka odpowiedz;) zaraz bede próbował to dam znać , program mam juz z dwa lata na lapku i nigdy nie było problemu a tu prosze;) Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Kolego Błąd programu DaemonTools Lite przez niego masz ten błąd , w trybie awaryjnym (podejrzewam że nie możesz się w normalnym zalogować ) usuń program i po sprawie , w kwesti wejścia w tryb awaryjny , zaraz po uruchomieniu wciśnij i przytrzymaj f8 i wybierz z listy tryb awaryjny , pozdrawiamDziekuje za szybka odpowiedz;) zaraz bede próbował to dam znać , program mam juz z dwa lata na lapku i nigdy nie było problemu a tu prosze;)Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk qPróbowałem tak robic tak jak kolega "boro81" napisał ale nie nie chce mi sie program daemon odinstalować:/ Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Kolego Błąd programu DaemonTools Lite przez niego masz ten błąd , w trybie awaryjnym (podejrzewam że nie możesz się w normalnym zalogować ) usuń program i po sprawie , w kwesti wejścia w tryb awaryjny , zaraz po uruchomieniu wciśnij i przytrzymaj f8 i wybierz z listy tryb awaryjny , pozdrawiamDziekuje za szybka odpowiedz;) zaraz bede próbował to dam znać , program mam juz z dwa lata na lapku i nigdy nie było problemu a tu prosze;)Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Kolego Błąd programu DaemonTools Lite przez niego masz ten błąd , w trybie awaryjnym (podejrzewam że nie możesz się w normalnym zalogować ) usuń program i po sprawie , w kwesti wejścia w tryb awaryjny , zaraz po uruchomieniu wciśnij i przytrzymaj f8 i wybierz z listy tryb awaryjny , pozdrawiamDziekuje za szybka odpowiedz;) zaraz bede próbował to dam znać , program mam juz z dwa lata na lapku i nigdy nie było problemu a tu prosze;)Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk qPróbowałem tak robic tak jak kolega "boro81" napisał ale nie nie chce mi sie program daemon odinstalować:/ Wyskakuje taki oto kolejny błąd: Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Michał139 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 spróbuj zainstalować ten program Absolute Uninstaller a potem tym programem usunąć tego daemona
MasterCX Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Jak masz Przywracanie systemu spróbuj w trybie awaryjnym. Spróbuj usunąć go ręcznie. Przeskanuj system za wirusami. Przeinstaluj Demona.
Andrzej07 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2014 (edytowane) Dziekuje koledzy. Próbowałem przywracania systemu ale nie ma nic w pamięci:/ niby udało się wkoncu usunąć ale nadal jest w programach widoczny , no i laptop co chwile się wiesza i nic nie moge zrobic:/ Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Edytowane 29 Sierpnia 2014 przez Andrzej07
Andrzej07 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Nie za bardzo , za dużo danych mam na nim które mi są potrzebne:/ Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Tzieland Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 To je zgraj. Po co laptop, który się ciągle wiesza? Poza tym za chwilę może być jakiś większy problem i co wtedy?
Andrzej07 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2014 To je zgraj. Po co laptop, który się ciągle wiesza? Poza tym za chwilę może być jakiś większy problem i co wtedy?Wiesza się teraz w trybie awaryjnym. Muszę tylko kupic jakiś dysk zewnętrzny i bede zagrywałWysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
MasterCX Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 zainstaluj system na tym co masz bez usuwania tego starego.
devey Opublikowano 3 Września 2014 Opublikowano 3 Września 2014 Podczas instalacji daemona był instalowany sterownik SPTD? Jeśli tak to najprawdopodobniej to on tu miesza. Trzeba użyć narzędzia SPTDInst aby go usunąć, a później pozbyć się w/w programu np poprzez "RevoUninstaller" Możesz też spróbować najpierw wyłączyć wszystkie sterowniki od emulatorów CD czyli np Daemona. Służy do tego narzędzie "Defogger".
Rekomendowane odpowiedzi