Opublikowano 27 Października 20169 l Niestety muszę cała listwa bo wkrętarka tak trzymałatwo że mechanik musiał wyrwać lampkę a wkrętarka został. . Ale szukamy tej listwa i nic na allegro może ktoś ma chcecie pomoc? Mam taką listwę do sprzedania i jeśli ktoś potrzebuje to kod jaki na niej widnieje to 8P08275743FZ. Edytowane 27 Października 20169 l przez bulcek
Opublikowano 5 Grudnia 20169 l Jest sens kupować całą listwę? Wyżej jest opisane jak wymienić same żarówki, Ja kupiłem tutaj i na razie jest bardzo w porządku.PODĹWIETLENIE LED AUDI A4 B6 B7 A6 C6 A3 A8 Q7 %% (6219242607) - Allegro.pl - WiÄcej niĹź aukcje. Dziś zamontuje podświetlenie z tego ogłoszenia. Zobaczymy ile czasu na nich pośmigam.
Opublikowano 21 Lutego 20179 l Dnia 27.10.2016 o 10:08, bulcek napisał: Mam taką listwę do sprzedania i jeśli ktoś potrzebuje to kod jaki na niej widnieje to 8P08275743FZ. Aktualne jeszcze? Ewentualnie ktoś jeszcze posiada listwę do avanta?
Opublikowano 15 Marca 20179 l Na przeglądach nie czepiają się za żarówki LED do oświetlenie tablicy rejestracyjnej? Podobno mogą, nie wiem ile w tym prawdy. Wprawdzie policja zatrzymywała mnie już dwukrotnie i nic nie mówili. A musieli widzieć to oświetlenie bo zatrzymywali mnie w nocy.
Opublikowano 16 Marca 20179 l A panowie ma ktoś może wyjętą tą listwę do A4 B6 2002 sedan, potrzebował bym wymiarów chce zrobić sobie aluminiową i wstawić zamiast plastiku potrzebował bym dokładnych wymiarów
Opublikowano 4 Maja 20179 l Dnia 7.03.2016 o 13:18, Gremlin0209 napisał: Witam. Mam problem ze zdjęciem wkładki zamka. Rusza się on delikatnie jedynie w jedną stronę i nie można go na żaden sposób wyciągnąć. A niestety nie mam jak wyjąć tej listwy... :/ Trzeba przekręcić w prawo i wtedy wyjdzie. W ogóle to dzięki wielkie za ten temat! Dzięki niemu jestem świeżo po wymianie lampek na ledy. Nie szło odkręcić tych felernych śrubek z listwą na samochodzie. Oczywiście zjechane tak że hej a tam jest trudny dostęp. Samo wyjęcie listwy nie było problematyczne. Najgorzej miałem z odblokowaniem tych dwóch plastikowych zaczepów w górnej części tapicerki do których w Avancie potrzebne jest specjalne narzędzie. Oczywiście go nie miałem więc sam zrobiłem ze starego śledzia od komputera. Owinąłem szarą taśmą żeby nie zarysować szyby ale i tak zrobiłem małą ryskę na folii przyciemniającej. Na szczęście nie przerwałem ścieżek podgrzewania szyby... Zalecam podłożyć jeszcze jakiś kawałek kartonu między szybę a plastik. No i najważniejsze. Należy ciągnąć wzdłuż szyby a nie "do dołu". Dopiero na jakimś filmiku na youtube obczaiłem że właśnie tak trzeba ciągnąć. Jeszcze raz wielkie dzięki!
Opublikowano 4 Lipca 20179 l Orientuje się ktoś jaki kod mają te śrubki z "kapturkami" do mocowania całej tablicy oświetlenia. Są cztery... tutaj w sedanie trzymają dodatkowo te puszki. Nie dość, że miałem tylko trzy to jeszcze są w takim samym stanie jak cała listwa (pordzewiała, zaśniedziała)... a kupiłem nową, plastikową z ASO i chciałbym już to zrobić na tip-top i mieć spokój na następne 10 lat
Opublikowano 4 Lipca 20179 l Hej, te śruby (nakrętki) to chyba nr. 37 Edytowane 4 Lipca 20179 l przez MariuszKK
Opublikowano 4 Lipca 20179 l Dokładnie o tą chodzi... a możesz sprawdzić czy w avancie jest taka sama? Pewnie tak, ale wolę się upewnić zanim kupię
Opublikowano 25 Października 20205 l odgrzewanie tematu! czy oryginalna listwa b7 avant będzie poprawnie działać w b6 avant? kupiłem z b7 bo była w idealnym stanie pomimo tego, że w b6 mam bębenek a w b7 go nie ma problem polega na tym że na próbę podpiąłem listwę do siebie i oświetlenie działa elegancko ale mikrostyk nie otwiera klapy (na poprzednim samochodzie otwierał) czy ktoś wie z czego może wynikać problem? czy taki mikrostyk ma jakiś czujnik położenia, że np nie zadziała jak klapa będzie już w górze?
Opublikowano 25 Października 20205 l ok już wiem, że nie będzie pasować gniazdo w starej blendzie w b6 ma wszystkie 4 piny we wtyczce użyte a w nowej blendzie z b7 są użyte tylko 3 z 4 pinów, możliwe że jakiś magik od elektryki by to ogarnął ale to zdecydowanie nie ja. dlatego: [SPRZEDAM] idealną blendę do b7 blenda jest z roku produkcji 2015 [KUPIĘ] idealną blendę do b6