Yarp Opublikowano 15 Września 2008 Opublikowano 15 Września 2008 Witam, Znalazłem coś takiego w sieci: http://www.2future.pl/Produkt/227/radar_stop Co o tym myślicie? Bardzo zależy mi na tym aby policja nie miała się do czego przyczepić.
grippen Opublikowano 15 Września 2008 Opublikowano 15 Września 2008 według mnie najlepszym antyradarem jest CB [br]Dopisany: 15 Wrzesień 2008, 13:43_________________________________________________kiedyś wyczytałem gdzieś że nie ma takiego czegoś jak Antyradar to się po prostu nie sprawdza
chudineze Opublikowano 15 Września 2008 Opublikowano 15 Września 2008 Yarp Ten antyradar to jest na zasadzie punktów POI z nawigacji samochodowej, więc to żadna rewelacja. Tu masz KLIK wszystko co to urządzenie oferuje. Lepszym rozwiązaniem będzie CB radio albo nawigacja samochodowa.
grzanek85 Opublikowano 15 Września 2008 Opublikowano 15 Września 2008 Większość nowoczesnych radarów które ustawia czy to policja czy też straż miejska, mają wbudowaną detekcje antyradarów po prostu migają. Więc po co sie narażać mandat za aktywny antyradar jest spory. Lepiej zakupić pożądane radio CB, do tego nawigacja ze standardowymi stacjami radarów.
kepasa Opublikowano 15 Września 2008 Opublikowano 15 Września 2008 bez sensu to urządzonko...olej, lepiej kup CB..
Rekomendowane odpowiedzi