voyte Opublikowano 1 Września 2014 Opublikowano 1 Września 2014 Witam! Chcę zdemontować tapicerkę klapy bagażnika w A4 B5 avant (polift) w celu wymiany blendy klapy (listwy nad rejestracją). Prosiłbym o wskazówki jak to zrobić aby nie pourywać zaczepów + o podpowiedź gdzie znajdują się śruby mocujące wspomnianej tapicerki. Pzdr!
misiek95 Opublikowano 1 Września 2014 Opublikowano 1 Września 2014 śruba jest tylko jedna, tam gdzie masz rączkę do zamykania klapy. odkęcasz śrubke, wyjmujesz takie podłużne pseudo uszczelki materiałowe co są między tapicerką a blachą i już widać zaczepy. Jest ich 8, najlepiej podważać delikatnie pojedynczo śrubokrętem aż puszczą
voyte Opublikowano 1 Września 2014 Autor Opublikowano 1 Września 2014 śruba jest tylko jedna, tam gdzie masz rączkę do zamykania klapy. odkęcasz śrubke, wyjmujesz takie podłużne pseudo uszczelki materiałowe co są między tapicerką a blachą i już widać zaczepy. Jest ich 8, najlepiej podważać delikatnie pojedynczo śrubokrętem aż puszczą Wielkie dzięki! Jutro się za to zabiorę
misiek95 Opublikowano 1 Września 2014 Opublikowano 1 Września 2014 śruba jest tylko jedna, tam gdzie masz rączkę do zamykania klapy. odkęcasz śrubke, wyjmujesz takie podłużne pseudo uszczelki materiałowe co są między tapicerką a blachą i już widać zaczepy. Jest ich 8, najlepiej podważać delikatnie pojedynczo śrubokrętem aż puszczą Wielkie dzięki! Jutro się za to zabiorę
nanek2 Opublikowano 25 Lipca 2015 Opublikowano 25 Lipca 2015 przepraszam że tak odkopuję ale nie mogłem znaleźć i postanowiłem zapytać tu czy tapicerka klapy tylnej w avancie jest taka sama przed jak i po lifcie ?? muszę kupić nową gdyż poprzedni właściciel auta totalnie ją zmasakrował mam możliwość zakupu tapicerki z avanta przed liftem za 80 zł tylko nie wiem czy podejdzie ?? pomóżcie koledzy
Rekomendowane odpowiedzi