oyamabdg Opublikowano 3 Września 2014 Opublikowano 3 Września 2014 witajcie, mam scyzoryk i 3 przyciski, wnioskuję, że środkowy odblokowuje klapę tylną. Mój problem polega na tym, że po naciśnięciu nie ma żadnej reakcji. Na dwóch kluczykach. Wnioskuję, że nie mam włączonej jakiejś opcji ? Dzięki za odpowiedzi
oyamabdg Opublikowano 3 Września 2014 Autor Opublikowano 3 Września 2014 Teraz z okna się bawiłem i też przy przytrzymaniu 0 reakcji. Bo rozumiem, że w tym przypadku też powinny mignąć kierunki ?
Wihajster Opublikowano 3 Września 2014 Opublikowano 3 Września 2014 a w sedanie tez ma działac ta opcja??
oyamabdg Opublikowano 3 Września 2014 Autor Opublikowano 3 Września 2014 a w sedanie tez ma działac ta opcja?? Kolego a czemu miałoby nie działać ?
Prezes870 Opublikowano 3 Września 2014 Opublikowano 3 Września 2014 Nie, kierunki nie migają przy otwieraniu klapy.
Wihajster Opublikowano 3 Września 2014 Opublikowano 3 Września 2014 a w sedanie tez ma działac ta opcja?? Kolego a czemu miałoby nie działać ? a nie wiem dlatego pytam Wiem,że przytrzymanie przycisku powinno otworzyc
oyamabdg Opublikowano 3 Września 2014 Autor Opublikowano 3 Września 2014 Nie, kierunki nie migają przy otwieraniu klapy. W takim razie zaraz się ogarne trochę i pójdę to sprawdzić Napiszę czy wszystko ok.
tomeklpu Opublikowano 3 Września 2014 Opublikowano 3 Września 2014 jak przytrzymasz to zwalnia sie zamek w klapie, sama fizycznie się nie otwiera.
oyamabdg Opublikowano 3 Września 2014 Autor Opublikowano 3 Września 2014 Faktycznie wszystko śmiga Dzięki chłopacy.
Rekomendowane odpowiedzi