Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Co sądzicie o tym napinaczu?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Gość z allegro odpisał że to oryginał jak w opisie aukcji

Opublikowano

Ciekawe ile czasu jest w ofercie i ile sztuk się sprzedało. Ten napinacz kosztuje 170zł i chyba nie odważę się go kupić. Jak rozpadną się ślizgi albo napinacz siądzie całkiem to w silniku zrobi się taka jesień średniowiecza , ze nikomu nie będzie opłacało się tego naprawiać.

Edytowane przez Mesiah

Opublikowano
  • Autor

w opisie nie ma że do adr-a

Opublikowano

Jeśli koleś twierdzi , że to oryginał to bierz i tyle. Jak się zepsuje po kilku dniach będziesz z nim walczył. Są dwa rodzaje. Z wtyczka i bez. Jeśli nie ma wtyczki to na 100% pasuje do ADR. Niektórzy go nie wymieniają bo w nowszych ADR były już z wtyczką i zmiennymi fazami rozrządu. 95,96 i i chyba 97r nie miały.

Edytowane przez Mesiah

Opublikowano
  • Autor

A u mnie jet wtyczka a napinacz bez wtyczki

Opublikowano

tzn masz zamontowany napinacz bez wtyczki a wtyczka na kablu sobie wisi? Nie ma takiej opcji. Jeden tu z forum próbował zamontować do wersji z wtyczką napinacz bez bo tańszy i fizycznie podobno nie pasuje. No i nie spotkałem się ze zmiennymi fazami rozrządu w ADR 96r jak u Ciebie

Opublikowano
  • Autor
008719a3394cedeb023a96b74d3ed7a7.jpg no przecież ci mówię jak jest
Opublikowano

To na pewno nie wtyczka od jednego z dwóch czujników które są pod tym czarnym dolotem?

Opublikowano
  • Autor

mówisz o czujniku wody? Mam jeden cztero pinowy w sumie pójdę spisze nr tej wtyczki

Opublikowano

Właśnie sprawdziłem. U mnie wtyczka w tym samym kolorze jest podłączona do czujnika po prawej.

Opublikowano
  • Autor

443906232D, coś nie tak musi być a ja tyle lat żyłem w błędzie że to od napinacza heh, ciekawe czemu nie mam 2 czujnika

Opublikowano

Zdejmij dolot i zrób fotę plastiku który jest za głowicą. W nim niby powinny być dwa czujniki. Na tym po prawej mam wtyczkę w kolorze niebieskim. I mówię Ci , że napinacza z wersji bez wtyczki nie przełożysz do wersji z wtyczką ani odwrotnie.

Edytowane przez Mesiah

Opublikowano
  • Autor
9955e38c748332ffbf8ac132e7050693.jpg6ede6e8ac5e62d2cb990d6880f74bbef.jpg03d998ce6445b70331337be7640d59f8.jpg
Opublikowano

To po prawej to zaślepka czy czujnik bez podłączonej wtyczki?

Opublikowano
  • Autor

zaślepka

Opublikowano

Musisz prześwietlić temat. Tak czy inaczej według mnie wtyczka z Twojego zdjęcia nie jest do napinacza i Tobie potrzebny jest napinacz bez wtyczki..

Opublikowano
  • Autor
665ed6459aeaa2716c50d7216e526147.jpg w etce taki opis mają wtyczki o tym numerze
Opublikowano

W naszym przypadku to pewnie czujnik temp. Nie wiem co Ci doradzić. Masz brak jednego czujnika. Nie wiem co Twoje ecu na to. Mój czujnik po lewej też jest cztero pinowy a mimo to mam drugi czujnik jeszcze. Chyba zostało Ci tylko kupienie odpowiedniego czujnika i wstawienie go zamiast zaślepki.

Edytowane przez Mesiah

Opublikowano
  • Autor

a ty masz 2 czujniki w tym jeden 4pinowy a drugi 2pinowy?

Opublikowano

Jutro sprawdzę dokładnie ile ma pinów bo nie pamiętam. Jak dojrzę coś z góry to spiszę Ci nr.