Michalmichalo Opublikowano 4 Września 2014 Opublikowano 4 Września 2014 Witajcie.Problem nastepujacy,brak smarowania na lewej głowicy,popychacze puste i klekocze jak poldek.Gdzie szukac przyczyny???
dawid_sc Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 mialem tak teraz ze pompa oleju nie podala mi oleju na 2 glowice:) na glowicy masz srubke taka na imbusa i nia odpowietrzasz uklad olejowy na odpalonym silniku . a w ogle mierzyles cisnienie??? sprawdz jakie masz i podaj
sony_dark Opublikowano 9 Września 2014 Opublikowano 9 Września 2014 u mnie tez tak bylo ale bylo juz za poźno poszła głowica pierw jedna potem druga.
Michalmichalo Opublikowano 9 Września 2014 Autor Opublikowano 9 Września 2014 Problemem była masa uszczelniajacą która zatkała kanał olejowy poprzedni mechanik który zdejmował obie miski przesadził z ilościa i kawałek zaschniętego dirko zatkał kanał Pod kolektorem ssącym jest klapka gdzie znajduja się kanały olejowe z zaworkami zwrotnymi smarujace głowice.Odkręciłem jeden z zaworków i wydłubałem gluta który zatkał otwór. Sprawa opanowana i silniczek cicho pracuje
sony_dark Opublikowano 9 Września 2014 Opublikowano 9 Września 2014 no widzisz to bardzo dobrze. U mnie to w sumie nie wiem co było przyczyna
Rekomendowane odpowiedzi