tony84 Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 witam. jak w temacie szukam dobrego fachowca od skrzyń biegów. w mojej a6 wyje prawdopodobnie jakieś łożysko i szukam kogoś kumatego w skrzyniach manualnych. może ktoś robił skrzynkę i może polecić?
dean Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 brat robił skrzynię w mitsubishi w js9 na kopernika to nie do końca był zadowolony ale naprawili
tony84 Opublikowano 7 Września 2014 Autor Opublikowano 7 Września 2014 byłem u nich nabić klimę i pytałem to nie chcą robić.
POWER-KRIS Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 Trochę daleko ale w Łomży polecam. http://4lomza.pl/index.php?wiad=36538
michallooo Opublikowano 9 Października 2014 Opublikowano 9 Października 2014 Trochę późno ale może komuś się przyda; Ożarków 36 koło Mężenina gość ma na imię Paweł tel; 500 125 079.
tony84 Opublikowano 11 Października 2014 Autor Opublikowano 11 Października 2014 ja już swoją zrobiłem, ale mogę polecić w białymstoku serwis Vmax na ul. Plażowej. Jacek to kumaty chłop. mi zrobił skrzynkę w super cenie, szybko i bez naciągania na zbędne wymiany. specjalista od trudnych przypadków.
Rekomendowane odpowiedzi